Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » 3 daagse kerstreis Keulen, Bonn en Düsseldorf met uw dagblad

3 daagse kerstreis Keulen, Bonn en Düsseldorf met uw dagblad

Prachtige kerstsfeerreis met uw dagblad naar bekende kerstmarkten als Keulen en Düsseldorf, een Rijn Cruise en overnachting in het stijlvolle ****Maritim hotel te Bonn.

Globaal programma
1e dag
We vertrekken ’s morgens vroeg uit verschillende opstapplaatsen en rijden naar ons restaurant voor een heerlijk kopje koffie met gebak. Hierna rijden we naar Keulen waar we beginnen met een
rondleiding in de Kölner Dom en aansluitend maken we een stadswandeling maken die weer eindigt bij de Dom. Hier ligt de mooiste en meest bekende kerstmarkt van Keulen. Op deze kerstmarkt zijn meer dan 170 kraampjes te vinden. Daarnaast staat er een hele grote kerstboom en wordt er veel handgemaakte speelgoed aangeboden. Aan het eind van de middag vertrekken we richting Bonn waar we inchecken in het Maritim Hotel. ’s Avonds dineren in het restaurant van het hotel.

 

2e dag
Na het uitgebreid ontbijtbuffet maken we een rondrit en stadswandeling door de stad Bonn met meer dan 200 jaar gescheidenis. De geboortestad van Beethoven ligt direct aan de Rijn en is omgeven van prachtige natuur. ’s Middags maken we een Rijn Cruise van af Bonn naar Königswinter met aan boord live kerstmuziek. Tijdens de vaart kunt u genieten van koffie of thee met gebak.. Terug in Bonn kunt u de prachtige kerstmarkt aanschouwen. De kerstmarkt van Bonn is gezellig en ook vrij groot. Er zijn ongeveer 170 kramen aanwezig. Hij wordt gehouden in het oude stadscentrum van Bonn op drie pleinen. U kunt zich hier te goed doen aan vele regionale producten.

3e dag
Na het ontbijtbuffet vertrekken we halverwege de morgen naar de kerstmarkt in Dusseldorf. De kerstmarkt Düsseldorf bestaat eigenlijk niet. Düsseldorf combineert namelijk liefst zeven kerstmarkten met ieder een eigen thema. Zij worden verbonden door de kerstverlichting en ligging, waardoor je als vanzelfsprekend van het ene thema naar het andere thema loopt. Na ruim oponthoud vertrekken we halverwege de middag naar ons restaurant waar een heerlijk afscheidsdiner wordt geserveerd. Hierna wordt een ieder weer naar de opstapplaatsen

De prijs is inclusief:
– 2x overnachting met ontbijtbuffet
– 1x drie gangen diner in het hotel
– koffie en gebak heenreis
– stads- en Dom rondleiding o.l.v. gids
– rondleiding Bonn o.l.v. stadsgids
– 2 uur durende Rijn cruise koffie met gebak en live kerstsfeer muziek aan boord
– diner op de terugreis
– vervoer in luxe touringcar

Toeslag één pers. kamer € 90,-

****Maritim Hotel Bonn. Een uitstekend middenklasse hotel gelegen aan de Godesberger Allee op 10 min. rijden van het oude centrum van Bonn.

Hotel met restaurant, zwembad, wellness en lift

Opstapplaatsen:
Drachten-Leek-Hoogkerk-Groningen-Assen-Beilen-Hoogeveen-Emmen

 

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!