Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 99+ jaar ervaring
  • Geld-terug-garantie
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Reizen » Meerdaagse reizen » Kerstreizen » 3-daagse aanbiedingsreis Berlijn

3-daagse aanbiedingsreis Berlijn

3-daagse aanbiedingsreis in kerstsfeer naar Berlijn. Bezoek de hoofdstad van Duitsland, Berlijn, in kerstsfeer. Duitsland viert uitbundig de kerst,  Weihnachten, en beleeft volop de adventsvieringen. In Berlijn zijn op verschillende plaatsen kerstmarkten waaronder: Weihnachtsmarkt am Alexanderplatz, Weihnachtsmarkt am Gendarmenmarkt en Weihnachtsmarkt am Schloss Charlottenburg om maar enkelen te noemen. Hier zijn volop kraampjes met allerhande kerstartikelen, etenswaren, Glühwein enz.

Programma busreis Berlijn

1e dag: U wordt opgehaald vanaf uw opstapplaats en via de grensovergang bij Bad Nieuweschans rijden we, met een aantal stops onderweg voor koffie en lunch naar Berlijn. Hier komen we aan het eind van de middag aan, waar u de eerste kennismaking hebt met Berlijn. Na het diner in de stad gaan we naar het hotel waar u kunt inchecken.

2e dag: Vandaag staat er een rondrit door de stad ingepland o.l.v. een ervaren gids, die u alles over Berlijn kan vertellen. Na de stadsrondrit kunt u zelf de stad ontdekken en de verschillende kerstmarkten bezoeken. Aan het eind van de middag gaat u met de chauffeur naar het restaurant waar u een diner krijgt aangeboden. Hierna vertrekken we weer naar het hotel.

3e dag: Na het ontbijt kunt u uitchecken en brengt de chauffeur u naar de stad waar u nog kunt genieten van Berlijn in kerstsfeer en nog de laatste inkopen kunt doen. Na de lunch vertrekken we weer uit Berlijn en brengt de chauffeur van Paulusma Reizen u terug naar uw opstapplaats.

Overnachtingen in ****NH hotel Berlin Potsdam.

hotel-nh-berlin-potsdam

Genoemde prijs is inclusief:

  • vervoer in luxe touringcar met chauffeur
  • 2 overnachtingen met ontbijtbuffet
  • 2 maal diner
  • stadsrondrit Berlijn met gids

Bekijk onze reisgids 2022 online

Onze reisgids voor 2022 kunt u gratis bestellen of online bekijken!