Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Praag en Dresden

Praag en Dresden

4-Daagse reis naar 2 prachtige steden, Dresden en Praag.
U verblijft in het drie sterren hotel Ludmila*** in Melnik, gelegen nabij de Tsjechische hoofdstad Praag. In het hotel is een lift aanwezig. Vanaf het hotel maken we dagtochten naar de steden Praag en Dresden. U krijgt tijdens deze bezoeken een indruk van deze prachtige steden met hun rijke historie. In Praag en Dresden zijn er gidsen geregeld die veel informatie met u delen over deze indrukwekkende steden.

Programma

1e dag
’s Morgens vroeg start van de busreis. Wij rijden, vanuit diverse opstapplaatsen in het Noorden, de grens met Duitsland over bij Zwartemeer. Via enkele stops in Duitsland rijden wij naar ons hotel in het Tsjechische Melnik.  Na te hebben ingecheckt, gaan wij dineren in het hotel restaurant.

2e dag Praag
Na het ontbijtbuffet vertrek naar Praag, waar een stadsgids op ons wacht voor een stadswandeling. Deze begint bij het complex van de Praagse Burcht met de Vituskathedraal en eindigt op het Raadhuisplein met het bekende uurwerk en de Tyn kerk (juiste programma wordt door uw gids samengesteld).
‘s Middags vrije tijd in het oude Praag .  Aan het eind van de middag is er een diner in een traditioneel Praags restaurant. aansluitend  gaan we terug naar het hotel.

 

3e dag Dresden
Na het ontbijtbuffet vertrekken wij naar Dresden. Bij aankomst is er een stadsrondrit met gids door deze prachtige stad (het Florence aan de Elbe)van barok en rococo. Het symbool van de wederopbouw van Dresden is de Frauenkirche, die in de oorlog totaal werd verwoest. Imposant is de Semper Oper en de Zwinger.  Ook krijgt u vrije tijd om zelf wat te ondernemen.  Aan het eind van de middag terug naar ons hotel waar het buffet voor u klaar staat.

 

4e dag
Na het ontbijtbuffet via de Duitse autobanen terug naar Nederland.

Toeslag 1 persoonskamer € 30,00

Reissom  is inclusief

  • Kamers met alle comfort
  • 3 maal overnachting met ontbijtbuffet
  • 1 maal 3 gangen diner in traditioneel Praags restaurant
  • 2 maal warm buffet in het hotel
  • Gids in Praag
  • Gids in Dresden

Opstapplaatsen

Heerenveen – Drachten – Marum – Leek – Hoogkerk – Groningen – Haren-Assen-Beilen-Hoogeveen-Emmen

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!