Vroegboekkorting: Boek vóór 1 maart 2023 een reis uit onze reisgids en ontvang €5,00 korting per dag per persoon (zolang de reis duurt).

  • 100 jaar ervaring
  • Geld-terug-garantie
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Over ons » Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Better Holidays. Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen voor (n)u bijzonder is, maar ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen. Of het nu gaat om vakanties waarbij je geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor jou als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.

Duurzaamheid en ondernemen gaan steeds meer en steeds vaker samen. Paulusma Reizen is als zelfstandig touroperator aangesloten bij de ANVR. Deze organisatie zet zich in voor het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en Duurzaam Touristisch Ondernemen (DTO). In navolging hiervan heeft Paulusma Reizen een DTO coördinator aangesteld, welke gediplomeerd is volgens de ANVR voorwaarden en bekijkt of we op de thuisbasis of op een van onze bestemmingen, het duurzaam ondernemen kunnen verbeteren.

Zeker in de touristische sector is het zaak datgene wat we op dit moment waarderen en bezoeken, dat we dit behouden voor onszef en voor de toekomst, zodat ook in de jaren na ons, men kan genieten van deze bestemmingen.

Paulusma Reizen blijft investeren in vernieuwing van het wagenpark, met de zuinigste moteren, ter bescherming van ons milieu. Wij zullen proberen het milieu zoveel mogelijk te besparen door ons folder materiaal te laten drukken op FSC gecertificeerd papier en waar mogelijk het printen tot een minimum te beperken. U kunt hierbij denken aan het versturen van foldermateriaal of bevestigingen via de mail.

Reisgids aanvragen

Reisgids aanvragen

Onze reisgids voor 2023 is gratis te bestellen, deze zal eind december uitkomen. Indien u het bestelformulier invult of belt, dan wordt deze vrijblijvend zo spoedig mogelijk naar u toe gestuurd.

Reisgids aanvragen

Waarom Paulusma Reizen?

  • 100 jaar ervaring
  • 20 Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Bekijk onze reisgids 2023 online

Onze reisgids voor 2023 kunt u gratis bestellen of online bekijken!