• Meer dan 100 jaar ervaring
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Over ons » Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Bij Paulusma Reizen streven we naar betere vakanties door duurzaam te ondernemen. We zorgen ervoor dat onze reizen niet alleen voor (n)u bijzonder zijn, maar ook toekomstige generaties kunnen genieten van prachtige bestemmingen. Of u nu wilt genieten van ongerepte natuur, de lokale cultuur wilt ervaren, nieuwe mensen wilt ontmoeten of lokale gerechten wilt proeven, wij werken samen aan vakanties die bijdragen aan het behoud van mooie plekken en bijzondere ervaringen. Op deze manier dragen we bij aan duurzame ontwikkeling op de bestemming, niet alleen voor u als reiziger, maar ook voor de mensen die er wonen.

ANVR-gecertificeerd

Bij Paulusma Reizen geloven we dat duurzaamheid en ondernemen hand in hand gaan. Daarom zijn we als zelfstandig touroperator aangesloten bij de ANVR, een organisatie die zich inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en duurzaam toeristisch ondernemen (DTO). We hebben zelfs een speciale ANVR-gediplomeerde DTO-coördinator aangesteld, die gespecialiseerd is in duurzaam toerisme volgens de richtlijnen van de ANVR. Deze collega kijkt naar manieren waarop we zowel op onze thuisbasis als op onze bestemmingen ons duurzame beleid kunnen verbeteren.

Investeren in groene toekomst

Het is van groot belang dat we de bestemmingen die we nu waarderen en bezoeken, behouden voor onszelf en voor toekomstige generaties. Zo kunnen ook zij genieten van deze prachtige plekken. Daarom blijft Paulusma Reizen investeren in een vernieuwd wagenpark met zuinige motoren, om ons milieu te beschermen. Daarnaast streven we ernaar om zoveel mogelijk het milieu te sparen door ons foldermateriaal te laten drukken op FSC-gecertificeerd papier en waar mogelijk het printen tot een minimum te beperken. We sturen bijvoorbeeld onze foldermaterialen en bevestigingen zoveel mogelijk via e-mail.

Bij Paulusma Reizen gaan we verder dan alleen het aanbieden van rondreizen met de bus. We willen ervoor zorgen dat uw reis niet alleen een geweldige ervaring is, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst voor onze bestemmingen. Boek uw volgende rondreis met de bus bij Paulusma Reizen en ontdek hoe wij ons inzetten voor een betere wereld, één vakantie tegelijk.

Reisgids aanvragen

Reisgids aanvragen

Onze reisgids voor 2024 is gratis te bestellen, deze zal eind december uitkomen. Indien u het bestelformulier invult of belt, dan wordt deze vrijblijvend zo spoedig mogelijk naar u toe gestuurd.

Reisgids aanvragen

Waarom Paulusma Reizen?

  • 100 jaar ervaring
  • 20 Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Bekijk onze reisgids 2024 online

Onze reisgids voor 2024 kunt u gratis bestellen