• Meer dan 100 jaar ervaring
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Over ons

Over ons

Paulusma Reizen, 100 jaar ervaring in de reiswereld. Paulusma Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd.

Ski busreis vanuit Lauswolt

We hebben weer rekening gehouden met uw specifieke belangstelling. Houdt u van natuurreizen, wilt u cultuur opsnuiven, tuinen of kastelen bekijken, de omgeving per fiets verkennen? Of gaat u liever op excursie naar interessante steden en plaatsen? Wilt u een lange vakantie boeken of een korte? Het kan allemaal. Onze gids staat er vol mee.

Dankzij onze verscheidenheid in touringcars – 30, 40, 50 of 60-persoons touringcars en 90-persoons dubbeldekkers – zijn wij ook geschikt voor een grote diversiteit aan groepsgroottes, inclusief grotere groepen. We hebben voldoende zitplaatsen beschikbaar in onze bussen.

Het bedrijf, waarvan de leiding in handen is van de derde en vierde generatie familie Paulusma, heeft als doelstelling het reiscomfort constant op een hoog niveau te houden.

Wij zijn dan ook blij dat we sinds vorig jaar een erkend Keurmerk bedrijf nieuwe Stijl zijn. Paulusma Reizen is na controle het certificaat Keurmerk Busbedrijf plus en certificaat ISO 9001 toegekend.

Dit betekent dat het Veiligheidsdocument en Huishoudelijk Reglement SKTB integraal van toepassing zijn op ons bedrijf en houdt in dat er beoordeeld is dat Paulusma Reizen de geldende regels handhaaft van de CAO, de Arbeidstijdenwet & Arbeidstijdenbesluit Vervoer, de wegenverkeerswet en de Wet Personenvervoer.

Verder zijn wij permanent op zoek naar snufjes en technische hoogstandjes om het reizen nog aangenamer te maken. Niet alleen voor uw bestemmingen, maar ook voor het Duurzaam ondernemen, wat te maken heeft met de verantwoordelijkheid die wij nemen voor het milieu, van nu en voor de toekomst.

Wij durven ons dan ook met recht een specialist te noemen als het om de touringcarreizen gaat!

Touringcarreizen naar de mooiste steden ontbreken natuurlijk niet in ons aanbod. U vindt altijd wel een bestemming naar uw keuze. Ook voor een meerdaagse stedenreis is er volop keuze.

Touringcars met rolstoellift

Paulusma Reizen heeft ook drie touringcars uitgerust met rolstoellift, zodat passagiers die afhankelijk zijn van een rolstoel mee kunnen reizen in de bus. Deze touringcars kunnen door groepen speciaal worden ingehuurd.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, we zijn dan ook graag lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden, stichting het Calamiteitenfonds, stichting het Koninklijk Nederlands Vervoer, de vereniging ANVR en de stichting Keurmerk Touringcar Bedrijf. Stichtingen en verenigingen die er met ons op toezien dat u zo min mogelijk risico loopt.

Wilt u specificaties of snel een vraag beantwoord hebben, dan staan wij, tijdens kantooruren, voor u klaar! Tel. (0512) 51 41 74.

Bekijk al onze bussen

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:30 uur

Paulusma staat ook volledig achter de campagne “De bus krijgt steeds meer fans”. Het doel van deze campagne is het promoten van het reizen per touringcar, het bevorderen van instroom van jonge medewerkers en te laten zien dat de bus het veiligste en een comfortabel vervoermiddel is.

Reisgids aanvragen

Reisgids aanvragen

Onze reisgids voor 2024 is gratis te bestellen, deze zal eind december uitkomen. Indien u het bestelformulier invult of belt, dan wordt deze vrijblijvend zo spoedig mogelijk naar u toe gestuurd.

Reisgids aanvragen

Waarom Paulusma Reizen?

  • 100 jaar ervaring
  • 20 Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Bekijk onze reisgids 2024 online

Onze reisgids voor 2024 kunt u gratis bestellen