• 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Kerst » Kerstdagtochten / kerstmarkten

Kerstdagtochten / kerstmarkten

Wat is er nu leuker dan een dagtocht maken naar een kerstmarkt?

Kerst is een tijd vol met sfeer, gezellige kerstmarkten en een tijd van bezinning. Overal is de aanloop naar de kerst een periode om gezellige inkopen te doen. Zeker in Duitsland zijn de Weihnachtsmarkten een traditie met vele kerstmarkten, kraampjes met kerstartikelen, glühwein en lekker hapjes. Vandaar dat we ook dit jaar diverse kerstdagtochten naar gezellige Nederlandse en Duitse steden organiseren voor een bezoek aan de kerstmarkten.

Reisgids aanvragen

Reisgids aanvragen

Onze reisgids voor 2020 is nu aan te vragen met de mooiste busreizen door geheel Europa. U kunt nu geheel vrijblijvend onze nieuwe reisgids aanvragen en hij wordt u dan gratis toe gestuurd.

Reisgids aanvragen

Waarom Paulusma Reizen?

  • 90+ jaar ervaring
  • 20 Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Kerstreizen per bus

Steeds meer mensen ontdekken de sfeervolle kerstmarkten in Nederland, Duitsland en verder! Genieten van de zeer gezellige sfeer van een kerstmarkt, de kraampjes, Glühwein en heerlijk eten. Mooie uitstapjes en excursies behoren in veel gevallen tot de mogelijkheden.
Met een kerstreis per bus stapt u in één van onze touringcars voor een kerstreis van één dag. Onze chauffeur brengt u naar de plaats van bestemming. U kunt de hele dag rondstruinen langs de kerstkraampjes, genieten van een heerlijke Glühwein en een hapje eten. Aan het eind van de dag brengt onze chauffeur u weer terug naar de plek waar u bent opgestapt.

Sfeervol Duitsland

Overal lichtjes, kraampjes en kerstbomen, Duitsland is the place to be als het gaat om sfeervolle kerstmarkten. Door de gezellige sfeer en het lekkere eten en drinken, komen er van over de hele wereld toeristen naar Duitsland om een kerstmarkt mee te maken. De kerstmarkten worden meestal op historische marktpleinen en straten gehouden, bijna alle dorpen en steden doen wel iets aan kerst. Naast de kraampjes zijn er ook leuke attracties, zo zijn er ijsbanen en prachtig versierde draaimolens en zweefmolens. In de grote steden is is er ook nog een groot verlicht reuzenrad, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht. Van glühwein tot een groot verlicht reuzenrad Duitsland heeft het allemaal!

Winterwonderland in Nederland

In Nederland is er niet altijd een witte kerst, maar veel steden worden omgetoverd tot een winterwonderland, dit komt door de mooie kerst decoratie en sfeerverlichting die overal te vinden is. Gezellige dorpjes in kerstsfeer, kraampjes met leuke kerstspulletjes, warme chocomel en glühwein het is allemaal te vinden hier in Nederland.

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!