• Meer dan 100 jaar ervaring
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Groepsexcursies

Groepsexcursies

Een geweldig dagje uit met onze groepsexcursies

Bent u op zoek naar een geweldig dagje uit met uw bedrijf, vereniging, familie of vriendengroep? Zoek niet verder! Bij Paulusma Reizen kunnen we alles voor u regelen. Wij bieden groepsexcursies op maat, inclusief vervoer met comfortabele bus of luxe touringcar. Wij halen u op van elke gewenste opstapplek en zorgen ervoor dat u een zorgeloze dag beleefd met uw groep. Of u nu al een specifieke bestemming in gedachten heeft of nog twijfelt over uw of groepsexcursie, wij staan klaar om u te helpen.

Wij regelen het voor u!

Paulusma Reizen biedt al jaren de verhuur van bussen en touringcars. Dus of nu wat een kleinere bus zoekt of een grote touringcar, wij zorgen dat u ruim voldoende ruimte heeft voor uw hele gezelschap. We halen u op bij uw woonplaats of opstapplek en brengen u veilig naar de door u gekozen bestemming voor uw groepsexcursie. U hoeft zich geen zorgen te maken over het rijden of parkeren, wij regelen alles voor u. Wilt u onderweg genieten van een heerlijke kop koffie, een smakelijke lunch of een sfeervol diner? Geen probleem! Op verzoek regelen wij de culinaire hoogtepunten van uw dagje uit of groepsexcursie. Indien gewenst zorgen we er bovendien voor dat eventuele toegangskaartjes alvast gereserveerd zijn. Zo hoeft u niet in de rij te staan en lang te wachten. Zo geniet u optimaal van uw dag.

Groepsexcursies met uw wensen centraal

Bij de groepsexcursies en dagtochten van Paulusma Reizen staan uw wensen helemaal centraal. We bieden u suggesties aan, maar niets staat vast. U kunt onze suggesties voor groepsexcursies naar hartenlust combineren met uw eigen ideeën en voorkeuren. Op die manier creëren we samen een unieke en onvergetelijke reis voor uw groep.

Wacht niet langer en neem contact op met Paulusma Reizen. Ons vriendelijke team staat voor u klaar om u te helpen bij het organiseren van een geslaagd dagje uit. Of u nu vragen heeft, advies nodig heeft of direct wilt boeken, wij staan voor u klaar. Geniet van een zorgeloze en plezierige groepsexcursie met de bus.

Voorbeelden van inspirerende groepsexcursies

Reisgids aanvragen

Reisgids aanvragen

Onze reisgids voor 2024 is gratis te bestellen, deze zal eind december uitkomen. Indien u het bestelformulier invult of belt, dan wordt deze vrijblijvend zo spoedig mogelijk naar u toe gestuurd.

Reisgids aanvragen

Waarom Paulusma Reizen?

  • 100 jaar ervaring
  • 20 Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Bekijk onze reisgids 2024 online

Onze reisgids voor 2024 kunt u gratis bestellen