Boek vóór 1 maart 2024 een busreis uit onze reisgids 2024 en ontvang € 5,00 korting per persoon per reisdag.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Dagreizen » Kerstdagtochten / kerstmarkten

Kerstdagtochten / kerstmarkten

Wat is er nu leuker dan een kerstdagtocht naar een kerstmarkt?

Kerst is een tijd vol met sfeer, gezellige kerstmarkten en een tijd van bezinning. Overal is de aanloop naar de kerst een periode om gezellige inkopen te doen. Zeker in Duitsland zijn de Weihnachtsmarkten een traditie met vele kerstmarkten, kraampjes met kerstartikelen, glühwein en lekker hapjes. Vandaar dat we ook dit jaar diverse kerstdagtochten naar gezellige Nederlandse en Duitse steden organiseren voor een bezoek aan de kerstmarkten.

Kerstdagtochten per bus

Steeds meer mensen ontdekken de sfeervolle kerstmarkten in Nederland, Duitsland en verder! Genieten van de zeer gezellige sfeer van een kerstmarkt, de kraampjes, Glühwein en heerlijk eten. Mooie uitstapjes en excursies behoren in veel gevallen tot de mogelijkheden.
Met een kerstdagtocht per bus stapt u in één van onze touringcars voor een kerstreis van één dag. Onze chauffeur brengt u naar de plaats van bestemming. U kunt de hele dag rondstruinen langs de kerstkraampjes, genieten van een heerlijke Glühwein en een hapje eten. Aan het eind van de dag brengt onze chauffeur u weer terug naar de plek waar u bent opgestapt.

Sfeervol Duitsland

Overal lichtjes, kraampjes en kerstbomen, Duitsland is the place to be als het gaat om sfeervolle kerstmarkten. Door de gezellige sfeer en het lekkere eten en drinken, komen er van over de hele wereld toeristen naar Duitsland om een kerstmarkt mee te maken. De kerstmarkten worden meestal op historische marktpleinen en straten gehouden, bijna alle dorpen en steden doen wel iets aan kerst. Naast de kraampjes zijn er ook leuke attracties, zo zijn er ijsbanen en prachtig versierde draaimolens en zweefmolens. In de grote steden is is er ook nog een groot verlicht reuzenrad, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht. Van glühwein tot een groot verlicht reuzenrad Duitsland heeft het allemaal!

Winterwonderland in Nederland

In Nederland is er niet altijd een witte kerst, maar veel steden worden omgetoverd tot een winterwonderland, dit komt door de mooie kerst decoratie en sfeerverlichting die overal te vinden is. Gezellige dorpjes in kerstsfeer, kraampjes met leuke kerstspulletjes, warme chocomel en glühwein het is allemaal te vinden hier in Nederland.

Bekijk onze reisgids 2024 online

Onze reisgids voor 2024 kunt u gratis bestellen