• Meer dan 100 jaar ervaring
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Dagreizen » Dagtochten

Dagtochten

Ieder jaar organiseert Paulusma Reizen tientallen compleet verzorgde dagtochten met de bus. In het onderstaande overzicht hebben wij ons uiterste best gedaan om een mooi aanbod voor u samen te stellen. Voor een actueel overzicht van al onze dagtochten kunt u ook onze advertenties in uw lokale krant raadplegen.

Per boeking wordt éénmalig € 3,75 reserveringskosten in rekening gebracht, ongeacht het aantal personen.

Dagtocht busreizen

Ieder jaar organiseert Paulusma Reizen tientallen compleet verzorgde dagtochten met de bus. Onze zeer ervaren chauffeurs staan de hele dag, van begin tot eind, tot uw beschikking. Door onze jarenlange ervaring met dagtochten kunnen we u een heel divers aanbod bieden: van een busreis naar Den Haag en Scheveningen tot het Duitse Bremen of Oldenburg.

Onze touringcars zijn voorzien van diverse luxe voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan een koffiezetapparaat, airconditioning, verstelbare stoelen en een minibar. Uiteraard is er in de bus een toilet aanwezig.

Een aantal van onze touringcars zijn rolstoelvriendelijk. Deze bussen kunnen worden gehuurd als u met een eigen groep op reis wilt en er passagiers met u meereizen die rolstoelgebonden zijn.

Dagtochten in Nederland

Paulusma Reizen organiseert jaarlijks veel compleet verzorgde dagjes weg met de bus. Veel van deze reizen vinden plaats in eigen land. Het soort reis kan verschillen van stedentrips, bus-boottochten, een bezoek aan een bloemencorso, markt of een reis door bijvoorbeeld de provincie Drenthe.

Dagtochten naar Duitsland

Een bezoek aan onze Oosterburen in Duitsland is ook onderdeel van ons dagjesaanbod. Duitsland is uitermate geschikt om in een dag te bezoeken. De reis kan variëren van een bezoekje aan een stad, een kerstmarkt of een tuinenreis. Dit is maar een greep uit de opties voor een prachtige dagtocht naar Duitsland.

Bekijk onze reisgids 2024 online

Onze reisgids voor 2024 kunt u gratis bestellen