Vroegboekkorting: Boek vóór 1 maart 2023 een reis uit onze reisgids en ontvang €5,00 korting per dag per persoon (zolang de reis duurt).

  • 100 jaar ervaring
  • Geld-terug-garantie
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Dagreizen » Dagtochten

Dagtochten

Wij hebben weer een aantal mooie dagtochten voor u samengesteld. Voor een actueel overzicht kunt u ook onze advertentie in uw lokale krant raadplegen.

Per boeking wordt éénmalig € 3,75 reserveringskosten in rekening gebracht, ongeacht het aantal personen.

Dagtocht busreizen

Ieder jaar organiseert Paulusma Reizen tientallen compleet verzorgde dagtocht busreizen. Onze zeer ervaren chauffeurs staan van start tot eind de hele dag tot uw beschikking. Een heel divers aanbod is het resultaat van onze jarenlange ervaring met dagtochten. Van een busreis naar Den Haag en Scheveningen of het Duitse Bremen of Oldenburg.

Onze touringcars zijn voorzien van diverse luxe voorzieningen. Denk aan een koffiezetapparaat, airconditioning, verstelbare  een minibar en ook is een toilet aanwezig.

Een aantal van onze touringcars zijn rolstoelvriendelijk. Deze bussen kunnen worden gehuurd als u met een eigen groep op reis wilt en er passagiers meereizen die rolstoelgebonden zijn.

Dagtochten in Nederland

Paulusma organiseert jaarlijks veel compleet verzorgde dagtochten. Veel van deze reizen vinden plaats in eigen land. Het type reis verschilt van een stedentrip tot bus-boottochten of een bezoek aan een bloemencorso of markt of een reis door bijvoorbeeld Drenthe.

Dagtochten naar Duitsland

Een bezoek aan onze Oosterburen is ook onderdeel van onze dagtochten. Duitsland is uitermate geschikt om een dagje te bezoeken. Van een bezoekje aan een stad, een kerstmarkt of een tuinenreis zijn enkele opties voor een prachtige dagtocht naar Duitsland.

Bekijk onze reisgids 2023 online

Onze reisgids voor 2023 kunt u gratis bestellen of online bekijken!