• 90+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Dagreizen » Concerten

Concerten

Paulusma Reizen biedt al tientallen jaren vervoer aan naar diverse concerten en evenementen. Voor de concerten dient uzelf voor de entree te zorgen (tenzij anders vermeld). Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos naar de plaats van bestemming wordt gebracht en na het evenement weer veilig naar uw uitstapplaats wordt teruggebracht en hebt verder geen auto- of parkeerkosten.

U kunt opstappen in diverse plaatsen in Groningen en Friesland. De definitieve opstaproute en tijden worden ca. 1 week voor vertrek vastgesteld.

Per boeking wordt éénmalig € 3,75 reserveringskosten in rekening gebracht, ongeacht het aantal personen.

Reisgids aanvragen

Reisgids aanvragen

Onze nieuwe reisgids voor 2019 is nu aan te vragen met de mooiste busreizen door geheel Europa. U kunt hem via deze site of telefonisch gratis aanvragen, wij sturen de gids dan per omgaande naar u toe.

Reisgids aanvragen

Waarom Paulusma Reizen?

  • 90+ jaar ervaring
  • 20 Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Busreizen naar concerten

Met Paulusma Reizen kan je volledig verzorgd met de bus naar concerten in Nederland en Duitsland. Een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam Arena of de Gelredome? Grote kans dat Paulusma een concert busreis verzorgd vanuit Groningen en Friesland. De busreizen voor concerten hebben diverse opstapplaatsen die 1 week voor het concert definitief worden vastgesteld.

Concerten in Amsterdam

In Amsterdam zijn diverse muziekuitvoeringen, op twee verschillende plaatsen. In de Johan Cruijff ArenA kunt u keer op keer genieten van geweldige artiesten. Niet alleen in de Johan Cruijff ArenA worden fantastische concerten gegeven, wat dacht u van de Ziggo Dome? Hier hebben al verschillende grote namen opgetreden, zoals Marco Borsato, Clouseau en Rihanna.

Goffertpark

Paulusma Reizen biedt diverse reizen naar concerten aan in het Goffertpark te Nijmegen. Met namen als Robbie Williams, Rammstein en The Red Hot Chili Peppers is dit park erg populair. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel tot aan de ingang van het park wordt gebracht en na afloop brengen we u weer veilig terug naar uw opstapplaats.

Los gaan in Rotterdam

In Rotterdam kunt u genieten van bijzondere concerten. Rotterdam heeft twee locaties waar u zeker een keer moet zijn geweest. De Kuip is één van de twee locaties. De locatie staat bekend om de fantastische optredens van vele bekende namen als, Bon Jovi, The Rolling Stones, Doe Maar en Madonna. De tweede locatie die u ook zeker niet mag missen is Ahoy, ook hier hebben ’s werelds grootste artiesten opgetreden.

Concerten in Duitsland

Niet alleen in Nederland zijn er fantastische concerten, maar ook in Duitsland kunt u genieten van prachtige muziek. Wij nemen u graag mee op een twee of driedaagse busreis. Wilt u ook een keer zo’n mooie muziekuitvoering beleven? Boek dan snel een busreis, naar het door u geselecteerde concert.

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2019 nu gratis aan. Of bekijk de brochure online!