• Meer dan 100 jaar ervaring
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Dagreizen » Concertvervoer

Concertvervoer

Voordelig concertvervoer naar concerten, festivals en andere evenementen

Paulusma Reizen biedt al tientallen jaren voordelig concertvervoer aan met de bus naar diverse concerten, festivals en andere evenementen. Ons doel is om u een zorgeloze en plezierige ervaring te bieden, zodat u volop kunt genieten van het evenement zonder u druk te maken over het vervoer. Het enige wat u zelf moet regelen voor de concerten is uw entreekaartje, tenzij anders vermeld. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel en veilig naar de plaats van bestemming wordt gebracht en na afloop van het evenement weer terug naar uw uitstapplaats wordt gebracht. Dit betekent dat u geen zorgen hoeft te maken over auto- of parkeerkosten. Het enige wat u hoeft te doen bij ons concertvervoer, is instappen en genieten van de rit!

Opstappen in Groningen en Friesland

Onze busreizen voor concertvervoer vertrekken vanuit verschillende plaatsen in Groningen en Friesland. We streven ernaar om u zo dicht mogelijk bij uw gewenste evenement te brengen. De definitieve opstaproute en tijden worden ongeveer 1 week voor vertrek vastgesteld. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat alles soepel verloopt en u op tijd op uw bestemming bent.

Eenmalige reserveringskosten

Bij het maken van een boeking hanteren wij een eenmalig bedrag van € 3,75 aan reserveringskosten, ongeacht het aantal personen. Dit bedrag dekt de administratieve kosten die gepaard gaan met het organiseren van uw concertvervoer. We streven ernaar om het boekingsproces zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken, zodat u snel en gemakkelijk uw plaats kunt reserveren.

Let Paulusma Reizen take you to the music

Met Paulusma Reizen kunt u met een gerust hart uitkijken naar uw volgende concert, festival of evenement. Wij zorgen voor het concertvervoer, zodat u zich volledig kunt concentreren op de muziek, de sfeer en de gezelligheid. Boek vandaag nog uw concertvervoer en laat ons u een onvergetelijke ervaring bezorgen!

Busreizen naar concerten

Met Paulusma Reizen kan je volledig verzorgd met de bus naar concerten in Nederland en Duitsland. Een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam Arena of de Gelredome? Grote kans dat Paulusma een concert busreis verzorgd vanuit Groningen en Friesland. De busreizen voor concerten hebben diverse opstapplaatsen die 1 week voor het concert definitief worden vastgesteld.

Concerten in Amsterdam

In Amsterdam zijn diverse muziekuitvoeringen, op twee verschillende plaatsen. In de Johan Cruijff ArenA kunt u keer op keer genieten van geweldige artiesten. Niet alleen in de Johan Cruijff ArenA worden fantastische concerten gegeven, wat dacht u van de Ziggo Dome? Hier hebben al verschillende grote namen opgetreden, zoals Marco Borsato, Clouseau en Rihanna.

Goffertpark

Paulusma Reizen biedt diverse reizen naar concerten aan in het Goffertpark te Nijmegen. Met namen als Robbie Williams, Rammstein en The Red Hot Chili Peppers is dit park erg populair. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel tot aan de ingang van het park wordt gebracht en na afloop brengen we u weer veilig terug naar uw opstapplaats.

Los gaan in Rotterdam

In Rotterdam kunt u genieten van bijzondere concerten. Rotterdam heeft twee locaties waar u zeker een keer moet zijn geweest. De Kuip is één van de twee locaties. De locatie staat bekend om de fantastische optredens van vele bekende namen als, Bon Jovi, The Rolling Stones, Doe Maar en Madonna. De tweede locatie die u ook zeker niet mag missen is Ahoy, ook hier hebben ’s werelds grootste artiesten opgetreden.

Concerten in Duitsland

Niet alleen in Nederland zijn er fantastische concerten, maar ook in Duitsland kunt u genieten van prachtige muziek. Wij nemen u graag mee op een twee of driedaagse busreis. Wilt u ook een keer zo’n mooie muziekuitvoering beleven? Boek dan snel een busreis, naar het door u geselecteerde concert.

Bekijk onze reisgids 2024 online

Onze reisgids voor 2024 kunt u gratis bestellen