• 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Meerdaagse busreizen » Wintersport

Wintersport

(!) Covid19-richtlijn touringcarvervoer

In verband met vervoer in een touringcar dient vooraf een gezondheidsverklaring ondertekend bij de chauffeur te worden ingeleverd waarin u verklaart dat u zowel bij in- en uitstappen, als tijdens de rit:

  • een mondkapje draagt (evt. bij de chauffeur verkrijgbaar voor € 1,-)
  • geen last heeft van verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging
  • geen last heeft van koorts en/of benauwdheid

U kunt de Gezondheidsverklaring individueel (PDF) of een Gezondheidsverklaring voor Groepen (PDF) downloaden, invullen en uitprinten.
(bent u niet in de gelegenheid om te printen dan kunt u ook een gezondheidsverklaring bij de chauffeur vragen).

Hierbij nog de link naar de officiële site van de overheid: Corona regels en vervoer

Wintersport met Paulusma Reizen. De busreizen zijn met zorg voor u samengesteld. U wordt via een korte ophaalroute in de buurt van uw woonplaats opgehaald en dan rechtstreeks naar uw bestemming gebracht. Dus geen overstapplaatsen in het zuiden. U wordt voor de deur van het hotel uitgezet. Verder blijft de bus ter plaatse, dus de chauffeur heeft de mogelijkheid om u bij te staan als u vragen heeft of in sommige gevallen u nog naar een nabijgelegen skigebied te brengen.

Busreis wintersport

Naar de wintersport met een volledig verzorgde busreis. Paulusma regelt het. Met één van onze luxe touringcars reist u volledig ontspannen naar uw wintersportbestemming. Geen lange rit achter het stuur van uw auto, geen inpakstress van koffer en ski’s die niet in de auto passen. De chauffeur van Paulusma haalt u op bij u in de buurt, uw koffer en ski’s worden in de laadruimte geplaatst en u reist vervolgens ontspannen en zonder zorgen naar uw bestemming in Oostenrijk of Italië, waar u kunt genieten van een heerlijke vakantie.

Bestemmingen in Oostenrijk en Italië

De wintersportreizen van Paulusma bevinden zich in zowel Oostenrijk én Italië. Door hun prachtige natuur dat omschreven wordt als een winterparadijs zijn deze twee landen zeer populair. Oostenrijk en Italië hebben niet alleen een schitterende natuur, maar ook erg mooie skigebieden. De skigebieden waar we naartoe reizen staan bekend om hun uitgebreide mogelijkheden én vele kilometers piste. De verschillende pistes zijn geschikt voor zowel de beginnende én ervaren skiër of snowboarder. Voor de beginners zijn in elk skigebied, skischolen aanwezig waarbij u lessen kunt afnemen om te leren skiën of snowboarden.

Skigebieden Oostenrijk

Meer dan de helft van de Nederlanders die op skivakantie gaat, gaat naar Oostenrijk. Al jaren is dit land het meest populair onder de skiënde Nederlanders. Dit zal ongetwijfeld komen doordat deze skigebieden niet te massaal zijn, veel skigebieden beschikken over de modernste skiliften en de Oostenrijkse positieve gastvrijheid en gemütlichkeit draagt daar ongetwijfeld ook aan bij.

Wintersport in Italië

Bij wintersport wordt vaak gedacht aan Oostenrijk of Frankrijk, maar Italië is ook zeker een perfect wintersportbestemming. Zo ligt er in het Italiaanse Zuid-Tirol het mooie Eisacktal. Hier kunt u genieten van een sneeuwzeker skigebied, heel veel zon en afwisseling. Italië heeft niet alleen geweldige skigebieden, maar ook kun je hier ontzettend genieten van het goede eten en heb het schitterende uitzicht. Naast de mooie skigebieden is Italië ook een geschikte bestemming voor langlaufers en wandelaars. Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke activiteiten te doen zoals: paragliding, paardenkoetstochten of ijsklimmen. Genoeg activiteiten om er top vakantie van te maken.

Bekijk onze reisgids 2021 online

Onze reisgids voor 2022 kunt u gratis bestellen of online bekijken!