• 90+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Meerdaagse busreizen » Wintersport busreizen

Wintersport busreizen

Wintersport met Paulusma Reizen. De busreizen zijn met zorg voor u samengesteld. U wordt via een korte ophaalroute in de buurt van uw woonplaats opgehaald en dan rechtstreeks naar uw bestemming gebracht. Dus geen overstapplaatsen in het zuiden. U wordt voor de deur van het hotel uitgezet. Verder blijft de bus ter plaatse, dus de chauffeur heeft de mogelijkheid om u bij te staan als u vragen heeft of in sommige gevallen u nog naar een nabijgelegen skigebied te brengen.

Reisgids aanvragen

Reisgids aanvragen

Onze nieuwe reisgids voor 2018 is nu aan te vragen met de mooiste busreizen door geheel Europa. U kunt hem via deze site of telefonisch gratis aanvragen, wij sturen de gids dan per omgaande naar u toe.

Reisgids aanvragen

Waarom Paulusma Reizen?

  • 90+ jaar ervaring
  • 20 Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Busreis wintersport

Naar de wintersport met een volledig verzorgde busreis. Paulusma regelt het. Met één van onze luxe touringcars reist u volledig ontspannen naar uw wintersport bestemming. Geen lange rit achter het stuur van uw auto, geen inpakstress van koffer en ski’s die niet in de auto passen. De chauffeur van Paulusma haalt u op bij u in de buurt, uw koffer en ski’s worden in de laadruimte geplaatst en u reist vervolgens ontspannen naar uw wintersport in Oostenrijk of Italië.

Bestemmingen in Oostenrijk en Italië

De wintersportreizen van Paulusma bevinden zich in zowel Oostenrijk én Italië. De skigebieden waar we naartoe reizen staan bekend om hun uitgebreide mogelijkheden én vele kilometers piste. De verschillende pistes zijn geschikt voor zowel de beginnende én ervaren skiër of snowboarder. Voor de beginners zijn in elk skigebied, skischolen aanwezig waarbij u lessen kunt afnemen om te leren skiën of snowboarden.

Skigebieden Oostenrijk

Meer dan de helft van de Nederlanders die op skivakantie gaat, gaat naar Oostenrijk. Al jaren is dit land het meest populair onder de skiënde Nederlanders. Dit zal ongetwijfeld komen doordat deze skigebieden niet te massaal zijn én de Oostenrijkse positieve gastvrijheid en gemütlichkeit draagt daar ongetwijfeld ook aan bij.

 

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2019 nu gratis aan. Of bekijk de brochure online!