• Meer dan 100 jaar ervaring
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Meerdaagse busreizen » Tuinreizen

Tuinreizen

Reizen naar de mooiste tuinen van Europa

Welkom bij onze meerdaagse tuinreizen met de bus! Bent u een liefhebber van prachtige bloemen, weelderige planten en adembenemende landschappen? Dan bent u bij tuinreizen aan het juiste adres. Deze meerdaagse busreizen bieden een unieke kans om enkele van de mooiste en meest betoverende tuinen in Nederland en de omliggende landen te verkennen.

Tijdens onze tuinreizen geniet u van het gemak en comfort van reizen met een luxe touringcar. Geen gedoe met het plannen van routes, het vinden van parkeerplaatsen of het betalen van tol. Gewoon instappen en de chauffeur het werk laten doen, terwijl u ontspant en geniet van het uitzicht. Bovendien reist u samen met andere tuinliefhebbers, een perfecte gelegenheid om ervaringen en passies te delen.

Onze tuinreizen zijn zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van elke tuin die we bezoeken. We zorgen voor voldoende vrije tijd, zodat u op uw eigen tempo kunt rondlopen, foto’s kunt maken en kunt genieten van de rust en schoonheid om u heen. Bovendien worden al onze reizen begeleid door ervaren gidsen die u interessante feiten en achtergrondinformatie over elke tuin zullen vertellen.

Dus, als u wilt genieten van de pracht en praal van de mooiste tuinen, zonder u zorgen te hoeven maken over het plannen van routes en het organiseren van accommodatie, kies dan voor onze busreizen. Boek vandaag nog uw busreis naar de mooiste tuinen.

Bekijk onze reisgids 2024 online

Onze reisgids voor 2024 kunt u gratis bestellen