• Meer dan 100 jaar ervaring
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Meerdaagse busreizen » Stedentrip busreizen

Stedentrip busreizen

Welke Europese stad zou u met een stedentrip nog wel eens willen bezoeken? Wereldsteden zoals Londen of Parijs? Of gaat u liever naar Berlijn, Wenen of Praag? Kies voor een compleet verzorgde stedentrip in Europa met de busreizen van Paulusma Reizen.

Stedentrip in Europa: een onvergetelijke reis

Met onze Europese stedentrips brengen ervaren buschauffeurs u met een luxe touringcar veilig en comfortabel naar de mooiste steden van Europa. Wij regelen alles voor uw citytrip: de busreis, uw verblijf in een prima hotel, heerlijke maaltijden, excursies door de Europese stad van uw keuze. Tijdens onze Europese stedentrips brengen onze chauffeurs u langs de mooiste plekjes en highlights van Europese steden. Zo mist u geen enkele plek waar u bij uw bezoek van de stad echt moet zijn geweest. Indien nodig, is er ter plaatste een ervaren gids beschikbaar, zodat u tijdens uw Europese stedentrip interessante achtergrondinformatie krijgt. Op elke stedentrip is er genoeg tijd om op eigen gelegenheid door uw favoriete Europese stad te dwalen. Een stedentrip met Paulusma Reizen maakt uw bezoek aan een Europese stad een onvergetelijke ervaring. Of nu kiest voor de kerstperiode of een andere vakantie. Wij maken van uw Europese stedentrip altijd een bijzondere ervaring die u nooit weer vergeet.

Stedentrips in Europa

Met een busreis van Paulusma Reizen maakt u de mooiste stedentrips door heel Europa. Zo kunt u met ons naar bijna iedere belangrijke hoofdstad in Europa. Van Parijs, Berlijn en Praag tot stedentrips naar Londen in Groot-Britannië. Bij elke Europese stedentrip zult u genieten van heel veel bezienswaardigheden. Slenter door sfeervolle, onbekende straatjes, snuif de cultuur van de Europese stad van uw keuze en doe de mooiste ervaringen op.

Langer genieten? Boek een meerdaagse stedentrip

Ontdek en beleef hoe mooi Europa is met een meerdaagse stedentrip die tot in de puntjes voor u geregeld is. Bovendien zijn onze busreizen voor Europese stedentrips zeer scherp geprijsd. Wilt u zelf even kijken? Neem dan een kijkje op onze pagina met aanbiedingen met onze meest recente aanbiedingen.

Cultuur snuiven tijdens onze Europese citytrip naar Parijs

De ‘stad van de liefde’ Parijs, is één van de mooiste steden van Europa met haar prachtige architectuur en historische gebouwen. Bezoek en beklim de Eiffeltoren, of breng een bezoek aan het Louvre. Heeft u al honger gekregen? Naast dat Parijs de stad van de liefde is, is Parijs natuurlijk ook de stad van lekker eten. In Parijse restaurantjes kunt u dus  heerlijk smullen van de Franse cuisine. Maar voelt u zich vrij om lekker wat anders te kiezen hoor.

Jong, oud, alleen of met het hele gezin, een stedentrip naar Parijs is geschikt voor iedereen en in elk seizoen. Maar vinden uw kinderen de stad Parijs toch een beetje saai? Ga dan met Paulusma Reizen op bezoek in Disneyland Parijs en laat u onderdompelen in de nostalgie van Disney. Dat is voor uw kinderen Europa op z’n best.

Een stedentrip naar bruisend Londen

Natuurlijk, de Engelse hoofdstad Londen is zonder twijfel een van de meest geliefde Europese bestemmingen voor een stedentrip, en dat is begrijpelijk. London staat niet voor niets bekend om zijn overvloed aan bezienswaardigheden, cultuur en tradities. In Londen kunt u bijvoorbeeld kennis maken met het wereldberoemde wassenbeeldenmuseum Madame Tussaud. Of wat dacht u van de majestueuze St. Paul’s kathedraal en het historische erfgoed van de Tower of London?

Stedentrips naar Duitsland

Duitsland is best een groot Europees land en heeft daardoor veel mooie steden, daarom bieden wij al jaren busreizen en stedentrips aan naar Berlijn, Hamburg, Salzburg, Düsseldorf en Keulen. Berlijn is natuurlijk dé Duitse stedentrip-bestemming bij uitstek. Sinds de éénwording van Duitsland in 1990, na het afbreken van de Berlijnse muur, is deze wereldstad nog steeds een stad van tegenstellingen. Bezoek de bekendste en historische plekken van de stad Berlijn. Of duik het nachtleven in. Niet alleen Berlijn is de moeite waard voor een meerdaagse stedentrip, maar ook de andere Duitse steden hebben veel te bieden. Zo is Hamburg een stoere stad met een bruisend nachtleven en superleuke wijkjes en heeft veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur.

Gouden stad Praag

In het Tsjechische Praag zijn ontzettend veel bezienswaardigheden, zo kom je met één van onze stedentrips langs de mooiste kerken, het raadhuis met zijn astronomische uurwerk, het standbeeld van Johann van Nepomuk en het Kribbe museum. Van sfeervolle middeleeuwse kerktorens, machtige kastelen tot elegante bruggen en paleizen, Praag heeft het allemaal. een ideale bestemming voor een stedentrip dus.

Bekijk onze reisgids 2024 online

Onze reisgids voor 2024 kunt u gratis bestellen