Boek vóór 1 maart 2024 een busreis uit onze reisgids 2024 en ontvang € 5,00 korting per persoon per reisdag.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Meerdaagse busreizen » Stedentrip busreizen

Stedentrip busreizen

Welke Europese stad zou u met een stedentrip nog wel eens willen bezoeken? Wereldsteden zoals Londen of Parijs? Of gaat u liever naar Berlijn, Wenen of Praag? Kies voor een met de compleet verzorgde stedentrip met de busreizen van Paulusma Reizen.

Een onvergetelijke reis

Met onze Europese stedentrips brengen ervaren chauffeurs u met een luxe touringcar veilig en comfortabel naar de mooiste steden van Europa. Wij regelen alles voor uw citytrip: de reis, het verblijf in een prima hotel, maaltijden, excursies door de stad. Tijdens uw stedentrip brengen onze chauffeurs u langs de mooiste plekjes en highlights waar u geweest moet zijn. Indien nodig, is er ter plaatste een ervaren gids beschikbaar, zodat u tijdens uw stedentrip interessante achtergrondinformatie krijgt. Daarnaast is er tijdens elke Europese stedentrip genoeg tijd om op eigen gelegenheid door de stad te dwalen. Of u nu kiest voor een stedentrip met kerst of een ander seizoen, een stedentrip met Paulusma Reizen maakt uw bezoek aan een Europese stad een onvergetelijke ervaring.

Stedentrips in Europa

Met een busreis van Paulusma Reizen maakt u de mooiste stedentrips door heel Europa. Zo kunt u met ons naar bijna iedere belangrijke hoofdstad in Europa. Van Parijs, Berlijn en Praag tot Londen in Groot-Britannië. Bij elke stedentrip zult u genieten van heel veel bezienswaardigheden. Slenter door sfeervolle, onbekende straatjes, snuif de cultuur van de stad en doe de mooiste ervaringen op. Ontdek en beleef hoe mooi Europa is met een meerdaagse stedentrip die tot in de puntjes voor u geregeld is. Bovendien zijn onze Europese busreizen zeer scherp geprijsd of neem anders even een kijkje op onze pagina met aanbiedingenpagina.

Cultuur snuiven tijdens een citytrip naar Parijs

De ‘stad van de liefde’ Parijs, is één van de mooiste steden van Europa met haar prachtige architectuur en historische gebouwen. Bezoek en beklim de Eiffeltoren, of breng een bezoek aan het Louvre. Heeft u al honger gekregen? Naast dat Parijs de stad van de liefde is, is Parijs natuurlijk ook de stad van lekker eten. In Parijse restaurantjes kunt u dus  heerlijk smullen van de Franse cuisine. Maar voelt u zich vrij om lekker wat anders te kiezen hoor.

Jong, oud, alleen of met het hele gezin, een stedentrip naar Parijs is geschikt voor iedereen en in elk seizoen. Maar vinden uw kinderen de stad Parijs toch een beetje saai? Ga dan met Paulusma Reizen op bezoek in Disneyland Parijs en laat u onderdompelen in de nostalgie van Disney. Dat is voor uw kinderen Europa op z’n best.

Een stedentrip naar bruisend Londen

Natuurlijk, de Engelse hoofdstad Londen is zonder twijfel een van de meest geliefde Europese bestemmingen voor een stedentrip, en dat is begrijpelijk. London staat niet voor niets bekend om zijn overvloed aan bezienswaardigheden, cultuur en tradities. In Londen kunt u bijvoorbeeld kennis maken met het wereldberoemde wassenbeeldenmuseum Madame Tussaud. Of wat dacht u van de majestueuze St. Paul’s kathedraal en het historische erfgoed van de Tower of London?

Stedentrips naar Duitsland

Duitsland is best groot en heeft veel mooie steden, daarom bieden wij busreizen aan naar Berlijn, Hamburg, Wenen, Salzburg, Düsseldorf en Keulen. Berlijn is natuurlijk dé Duitse stedentrip bestemming. Sinds de éénwording van Duitsland in 1990, na het afbreken van de Berlijnse muur, is deze wereldstad nog steeds een stad van tegenstellingen. Bezoek de bekendste en historische plekken van de stad. Of duik het nachtleven. Niet alleen Berlijn is de moeite waard voor een meerdaagse stedentrip, maar ook de andere steden hebben veel te bieden. Zo is Hamburg een stoere stad met een bruisend nachtleven en super leuke wijkjes en heeft Wenen veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur.

Gouden stad Praag

In het Tsjechische Praag zijn ontzettend veel bezienswaardigheden, zo kom je met één van onze busreizen langs de mooiste kerken, het raadhuis met zijn astronomische uurwerk, het standbeeld van Johann van Nepomuk en het Kribbe museum. Van sfeervolle middeleeuwse kerktorens, machtige kastelen tot elegante bruggen en paleizen, Praag heeft het allemaal.

Bekijk onze reisgids 2024 online

Onze reisgids voor 2024 kunt u gratis bestellen