• 100 jaar ervaring
  • Geld-terug-garantie
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Meerdaagse busreizen » Stedentrips

Stedentrips

Ook zin om zorgeloos te genieten van een meerdaagse stedentrip? Kies dan voor een comfortabele busreis met Paulusma Reizen. Wij bieden stedentrips naar de mooiste steden van Europa, laat u veilig door onze ervaren chauffeurs naar uw bestemming brengen en ter plaatse comfortabel door deze prachtige steden rijden. Eventueel kan dit ondersteund worden door een ervaren gids ter plaatse, voor extra achtergrondinformatie en zodat u alle highlights van de stad te zien krijgt. Wij laten u de mooiste plekjes zien en u krijgt ook tijd om op eigen gelegenheid door de stad te dwalen.

Stedentrips in Europa

Met een busreis van Paulusma maakt u de mooiste stedentrips door Europa. Zo kunt u naar bijna iedere belangrijke hoofdstad, van Parijs, Berlijn en Praag tot Londen in Groot-Britannië. Heel veel bezienswaardigheden, sfeervolle onbekende straatjes, cultuur snuiven en de mooiste ervaringen opdoen, dat is wat wij u kunnen bieden. Ontdek en beleef hoe mooi Europa is met een meerdaagse stedentrip die tot in de puntjes voor u geregeld is.

Ga cultuur snuiven in Parijs

De ‘stad van de liefde’ Parijs, is één van de mooiste steden van Europa met haar prachtige architectuur en historische gebouwen. Bezoek en beklim de Eiffeltoren, of breng een bezoek aan het Louvre. Er zijn ook ontzettend veel restaurantjes waar u heerlijk kunt eten. Jong, oud, alleen of met het hele gezin, Parijs is de stad voor iedereen in elk seizoen.

Geen zin om naar Franse Parijs te gaan maar wil je je juist onderdompelen in Disney? Bezoek dan Disneyland Parijs.

Bruisend Londen

De Engelse hoofdstad is een van de populairste bestemmingen voor een stedentrip, dat is natuurlijk ook niet zo gek. Londen heeft namelijk heel veel te bieden, zo kunt u kennis maken met het beroemde wassenbeeldenmuseum Madame Tussaud, St. Paul’s kathedraal en de Tower of London. De stad staat bekend om zijn vele bezienswaardigheden, cultuur en tradities.

Stedentrips naar Duitsland

Duitsland is best groot en heeft veel mooie steden, daarom bieden wij busreizen aan naar Berlijn, Hamburg, Wenen, Salzburg, Düsseldorf en Keulen. Berlijn is natuurlijk dé Duitse stedentrip bestemming. Sinds de éénwording van Duitsland in 1990, na het afbreken van de Berlijnse muur, is deze wereldstad nog steeds een stad van tegenstellingen. Bezoek de bekendste en historische plekken van de stad. Of duik het nachtleven. Niet alleen Berlijn is de moeite waard voor een meerdaagse stedentrip, maar ook de andere steden hebben veel te bieden. Zo is Hamburg een stoere stad met een bruisend nachtleven en super leuke wijkjes en heeft Wenen veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur.

Gouden stad Praag

In het Tsjechische Praag zijn ontzettend veel bezienswaardigheden, zo kom je met één van onze busreizen langs de mooiste kerken, het raadhuis met zijn astronomische uurwerk, het standbeeld van Johann van Nepomuk en het Kribbe museum. Van sfeervolle middeleeuwse kerktorens, machtige kastelen tot elegante bruggen en paleizen, Praag heeft het allemaal.

Bekijk onze reisgids 2023 online

Onze reisgids voor 2023 kunt u gratis bestellen of online bekijken!