• Meer dan 100 jaar ervaring
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Meerdaagse busreizen » Standplaatsreizen

Standplaatsreizen

Standplaatsreizen zijn een populaire manier van reizen waarbij u vanuit een vaste locatie diverse uitstapjes en excursies maakt. Bij Paulusma Reizen kunt u kiezen uit verschillende standplaatsreizen naar verschillende bestemmingen in binnen- en buitenland.

Bij standplaatsreizen reist u met onze comfortabele touringbus naar een centraal gelegen hotel en gebruiken dat als uitgangspunt van de dagelijkse excursies. Zo hoeft u niet steeds te verhuizen en kunt u op een ontspannen manier de omgeving verkennen en bent u ’s avonds weer terug bij hetzelfde hotel. Tijdens een standplaatsreis hoeft u zich geen zorgen te maken over het plannen van de excursies en activiteiten. Paulusma Reizen regelt namelijk alles voor u, van de accommodatie tot de dagelijkse uitstapjes. Ook zijn er deskundige reisleiders aanwezig die u alles kunnen vertellen over de omgeving en de bezienswaardigheden.

Kortom, een standplaatsreis is een ideale manier om op een ontspannen manier een nieuwe omgeving te verkennen. Bij Paulusma Reizen kunt u kiezen uit diverse bestemmingen en bent u verzekerd van een comfortabel verblijf en georganiseerde uitstapjes. Bekijk hieronder ons aanbod of bekijk onze reisbrochures.

Bekijk onze reisgids 2024 online

Onze reisgids voor 2024 kunt u gratis bestellen