• 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Meerdaagse busreizen » Rondreizen

Rondreizen

(!) Covid19-richtlijn touringcarvervoer

In verband met vervoer in een touringcar dient vooraf een gezondheidsverklaring ondertekend bij de chauffeur te worden ingeleverd waarin u verklaart dat u zowel bij in- en uitstappen, als tijdens de rit:

  • een mondkapje draagt (evt. bij de chauffeur verkrijgbaar voor € 1,-)
  • geen last heeft van verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging
  • geen last heeft van koorts en/of benauwdheid

U kunt de Gezondheidsverklaring individueel (PDF) of een Gezondheidsverklaring voor Groepen (PDF) downloaden, invullen en uitprinten.
(bent u niet in de gelegenheid om te printen dan kunt u ook een gezondheidsverklaring bij de chauffeur vragen).

Hierbij nog de link naar de officiële site van de overheid: Corona regels en vervoer

Met onze prachtige rondreizen ontdekt u Europa en ziet u veel gebieden waar u doorheen reist. In onze luxe touringcar reist u rond en aan het eind van iedere dag checkt u in bij uw hotel en kunt u genieten van een diner ter plaatse.

Rondreizen door Europa

Paulusma organiseert rondreizen door heel Europa. Zo kunt u met onze busrondreizen o.a. een bezoek brengen aan Noorwegen, Engeland, Italië en Kroatië. Ook landen in het vroegere Joegoslavië behoort tot de bestemmingen, zoals Bosnië – Herzegovina en ook Montenegro en Slovenië. Welke keuze u ook maakt, wij maken van de reis een onvergetelijke vakantie. Het is mogelijk om een rondreis te boeken voor enkele dagen of juist anderhalf tot meerdere weken.

Tijdens de rondreizen nemen we u mee langs dé bezienswaardigheden die gezien móét hebben. Ieder gebied of stad heeft z’n eigen unieke eigenschappen. Prachtige architectuur of juist ongerepte natuur, we nemen u mee er naartoe. De start van een rondreis is altijd in Nederland. Vanuit ons eigen land reizen we met u naar het land of stad van bestemming.

Bekijk onze reisgids 2021 online

Onze reisgids voor 2022 kunt u gratis bestellen of online bekijken!