• Meer dan 100 jaar ervaring
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Meerdaagse busreizen » Muziekreizen

Muziekreizen

Bent u op zoek naar een gezellige en zorgeloze muziekervaring? Paulusma Reizen heeft speciaal voor u een aantal fantastische busreizen samengesteld met de focus op muziek. Het enige wat u hoeft te doen, is instappen in de comfortabele bus die u ophaalt in de omgeving van uw woonplaats. Daarna hoeft u alleen maar te genieten van de rit naar uw muzikale bestemming.

Bij Paulusma Reizen hebben we aan alles gedacht. U hoeft zich geen zorgen te maken over de details, want wij regelen alles voor u. Van de busreis en de bestemming tot de entreekaarten en de overnachtingen. Alles is bij deze muzikale busreis tot in de puntjes geregeld. Zo kunt u volledig ontspannen en heerlijk genieten van het gezellige reizen met de bus en de muziek waar u van houdt. Laat ons dus voor u zorgen, zodat u zich kunt richten op het belangrijkste: genieten van geweldige muziek en een gezellige sfeer. Kies voor gemak, comfort en plezier met onze zorgvuldig samengestelde muziekreizen.

En of u nu houdt van de klassieke walsmuziek van de koning van de wals André Rieu, of liever geniet van het luid meezingen van Duitse schlagers op een Tiroler Oktoberfeest, wij hebben diverse muziekreizen die perfect aansluiten bij uw voorkeuren. Laat u dus verrassen door prachtige concerten en optredens op de meest bijzondere locaties in het buitenland op deze meerdaagse busreizen, zoals in Duitsland en Oostenrijk. Ontmoet medemuziekliefhebbers en beleef samen onvergetelijke momenten. 

Kijk hieronder voor ons actuele aanbod en wacht niet langer: boek nu uw muziekreis bij Paulusma Reizen.  

Bekijk onze reisgids 2024 online

Onze reisgids voor 2024 kunt u gratis bestellen