• Meer dan 100 jaar ervaring
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Meerdaagse busreizen » Meerdaagse kerstreizen

Meerdaagse kerstreizen

Ontsnap dit jaar even aan de drukte van de kerstvoorbereidingen! Geen zin om de kerstboom op te tuigen of urenlang in de keuken te staan? Dan heeft Paulusma Reizen dé oplossing voor u: meerdaagse kerstreizen. Tijdens zo’n bijzondere reis kunt u genieten van de gezellige sfeer op een van de prachtige kerstmarkten in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Tsjechië of Engeland. En dat is nog niet alles, want u reist comfortabel in een luxe touringcar.

Klinkt dat als een goed idee? Geen zorgen, we zorgen voor alles! Boek nu uw meerdaagse kerstreis en beleef een onvergetelijke kerst zonder stress.

Meerdaagse kerstreizen met de bus

Ontdek de magische charme van de kerstperiode met onze meerdaagse kerstreizen! In heel Europa vinden er in tal van steden sfeervolle kerstmarkten plaats. Bij Paulusma Reizen hebben we speciaal voor u verschillende kerstreizen samengesteld, zodat u volop kunt genieten van al het moois dat deze markten te bieden hebben.

Met een comfortabele busreis van Paulusma komt u aan op de plaats van bestemming, waar u meerdere dagen lang kunt genieten van de gezellige sfeer en de betoverende kerstmarkt. Hier kunt u proeven van heerlijke warme chocolademelk of glühwein, omringd door romantische lichtjes die de stad verlichten.

Wacht niet langer en laat u onderdompelen in de betoverende wereld van de kerstmarkten tijdens onze meerdaagse kerstreizen. Boek nu en maak herinneringen die een leven lang meegaan!

Kerst in Tsjechië

Kerst vieren in Tsjechië is een unieke ervaring. Versierde straten, veel kerstliedjes en een heerlijke geur van kerstbroden, dat is kerst in Tsjechië. Een bezoekje aan de kerk voor de nachtmis vinden Tsjechen erg belangrijk, het maakt niet uit of je gelovig bent of niet, maar het religieuze muziekstuk: Rybovka niet mag ontbreken.
Geniet van de Tsjechische gastvrijheid, muziek en gezellige en erg sfeervolle kerstmarkten.

Onvergetelijke kerst in Londen

Engelsen zijn dol op kerst, daarom wordt de stad in november al omgetoverd in de gezellige kerstsfeer. Maak een kerstreis met één van onze touringcars naar het mooie Londen in kerstsfeer.
Er is genoeg te doen en te zien in deze mooie stad, zo zijn er grote kerstmarkten, meerdere schaatsbanen en een lichtjesroute. Wat ook bijzonder is om te zien is de 20 meter hoge verlichte kerstboom, deze is elk jaar in december te vinden op het Trafalgar Square plein.

Lichtstad Parijs

Parijs staat al bekend als lichtstad, maar met kerst doet deze stad er nog een schepje bovenop. Als de avond aanbreekt verandert Parijs in een sprookjesachtige stad, waar je kunt genieten van leuke kraampjes, ijsbanen, winkels en natuurlijk de Eiffeltoren, die uitzicht biedt op Parijs in feeststemming. Elk uur is daar een spectaculaire, gratis lichtshow en dat is zeker de moeite waard om er even een kijkje bij te nemen.

Weihnachten in Duitsland

Onze touringcars staan klaar om u een onvergetelijke kerst te geven in het bruisende Duitsland. Door heel Duitsland zijn er wel kerstmarkten te vinden. Overal kun je genieten van de gezelligheid, lekker eten en drinken en de kraampjes met leuke kerstartikelen. Op de kerstmarkt vind je ook diverse attracties, zo vind je er ijsbanen, versierde draaimolens en zweefmolens en natuurlijk een kerststal.

Winterfeest in België

Reis met onze meerdaagse kerstreis af naar Antwerpen, Gent en Brugge. Hier kunt u door de sfeervolle winkelstraatjes lopen, waar u kunt genieten van een heerlijke, gezellige kerst. Rondom de Grote Markt, de vogeltjesmarkt en de St.Michelskathedraal zijn er veel leuke kerststalletjes te vinden.

Bekijk onze reisgids 2024 online

Onze reisgids voor 2024 kunt u gratis bestellen