Vroegboekkorting: Boek vóór 1 maart 2023 een reis uit onze reisgids en ontvang €5,00 korting per dag per persoon (zolang de reis duurt).

  • 100 jaar ervaring
  • Geld-terug-garantie
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Meerdaagse busreizen » Meerdaagse kerstreizen

Meerdaagse kerstreizen

Heeft u geen zin in de voorbereidingen van de kerst? De kerstboom optuigen, of uren in de keuken te staan? Dan is een meerdaagse kerstreis echt iets voor u. Tijdens één van onze meerdaagse kerstreizen brengt u een bezoek aan één van de sfeervolle kerstmarkten in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Tsjechië of Engeland. U reist hierbij met een luxe touringcar.

Meerdaagse kerstreizen met de bus

De kerstperiode is een tijd van gezelligheid, romantische lichtjes en warme chocolademelk of glühwein. In heel Europa worden in verschillende steden sfeervolle kerstmarkten georganiseerd. Paulusma Reizen biedt diverse kerstreizen naar deze kerstmarkten. Met een kerstreis van Paulusma reist u per bus naar de plaats van bestemming. Hier kunt u meerdere dagen genieten van de sfeervolle en gezellige omgeving en kerstmarkt.

Kerst in Tsjechië

Kerst vieren in Tsjechië is een unieke ervaring. Versierde straten, veel kerstliedjes en een heerlijke geur van kerstbroden, dat is kerst in Tsjechië. Een bezoekje aan de kerk voor de nachtmis vinden Tsjechen erg belangrijk, het maakt niet uit of je gelovig bent of niet, maar het religieuze muziekstuk: Rybovka niet mag ontbreken.
Geniet van de Tsjechische gastvrijheid, muziek en gezellige en erg sfeervolle kerstmarkten.

Onvergetelijke kerst in Londen

Engelsen zijn dol op kerst, daarom wordt de stad in november al omgetoverd in de gezellige kerstsfeer. Maak een kerstreis met één van onze touringcars naar het mooie Londen in kerstsfeer.
Er is genoeg te doen en te zien in deze mooie stad, zo zijn er grote kerstmarkten, meerdere schaatsbanen en een lichtjesroute. Wat ook bijzonder is om te zien is de 20 meter hoge verlichte kerstboom, deze is elk jaar in december te vinden op het Trafalgar Square plein.

Lichtstad Parijs

Parijs staat al bekend als lichtstad, maar met kerst doet deze stad er nog een schepje bovenop. Als de avond aanbreekt verandert Parijs in een sprookjesachtige stad, waar je kunt genieten van leuke kraampjes, ijsbanen, winkels en natuurlijk de Eiffeltoren, die uitzicht biedt op Parijs in feeststemming. Elk uur is daar een spectaculaire, gratis lichtshow en dat is zeker de moeite waard om er even een kijkje bij te nemen.

Weihnachten in Duitsland

Onze touringcars staan klaar om u een onvergetelijke kerst te geven in het bruisende Duitsland. Door heel Duitsland zijn er wel kerstmarkten te vinden. Overal kun je genieten van de gezelligheid, lekker eten en drinken en de kraampjes met leuke kerstartikelen. Op de kerstmarkt vind je ook diverse attracties, zo vind je er ijsbanen, versierde draaimolens en zweefmolens en natuurlijk een kerststal.

Winterfeest in België

Reis met onze meerdaagse kerstreis af naar Antwerpen, Gent en Brugge. Hier kunt u door de sfeervolle winkelstraatjes lopen, waar u kunt genieten van een heerlijke, gezellige kerst. Rondom de Grote Markt, de vogeltjesmarkt en de St.Michelskathedraal zijn er veel leuke kerststalletjes te vinden.

Bekijk onze reisgids 2023 online

Onze reisgids voor 2023 kunt u gratis bestellen of online bekijken!