Boek vóór 1 maart 2024 een busreis uit onze reisgids 2024 en ontvang € 5,00 korting per persoon per reisdag.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Meerdaagse busreizen

Meerdaagse busreizen

Bent u op zoek naar een leuke manier om te reizen en wilt u tegelijkertijd nieuwe plaatsen ontdekken? Overweeg dan de meerdaagse busreizen of all-inclusive busvakanties van Paulusma Reizen en ga met de bus op vakantie!

Meerdaagse busreizen

Onze meerdaagse busreizen bieden u de mogelijkheid om in korte tijd meerdere bestemmingen te bezoeken. Bij een meerdaagse busreis verblijft u enkele dagen op een specifieke locatie en maakt u vanuit daar dagtochten naar verschillende bezienswaardigheden. Zo biedt Paulusma Reizen bijvoorbeeld meerdaagse busreizen naar steden als Berlijn, Parijs en Londen. Deze steden hebben veel te bieden op het gebied van cultuur, geschiedenis en winkelen. Tijdens de reis wordt u begeleid door een ervaren reisleider die u alles kan vertellen over de bestemming en de bezienswaardigheden. U verblijft in comfortabele hotels en geniet u van heerlijke maaltijden. Onze ervaren chauffeurs brengen u veilig naar de mooiste plekjes in Europa en maken er een onvergetelijke ervaring van. Van citytrips, cultuur, natuur, muzikaal tot sportief. Er is altijd een bestemming die aansluit bij uw wensen.

All-inclusive busreizen

Als u op zoek bent naar een zorgeloze vakantie, dan zijn onze all-inclusive busvakanties misschien wel iets voor u. Tijdens deze reizen zijn niet alleen uw overnachtingen en maaltijden inbegrepen, maar ook excursies en entreegelden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over extra kosten ter plaatse en kunt u optimaal genieten van uw vakantie.

Bij Paulusma Reizen staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze bussen zijn voorzien van alle moderne gemakken en onze reisleiders zijn altijd beschikbaar om u te helpen en adviseren tijdens uw reis. Of u nu alleen reist of met een groep, bij Paulusma Reizen bent u aan het juiste adres voor een zorgeloze en ontspannen vakantie.

Dus waar wacht u nog op? Ga met de bus op vakantie! Bekijk hieronder ons aanbod of bekijk onze brochure. Boek vandaag nog bij Paulusma Reizen een van onze meerdaagse busreizen of all-inclusive busvakanties en laat u verrassen door de mooiste plekjes van Europa.

Reisgids aanvragen

Reisgids aanvragen

Onze reisgids voor 2024 is gratis te bestellen, deze zal eind december uitkomen. Indien u het bestelformulier invult of belt, dan wordt deze vrijblijvend zo spoedig mogelijk naar u toe gestuurd.

Reisgids aanvragen

Waarom Paulusma Reizen?

  • 100 jaar ervaring
  • 20 Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Bekijk onze reisgids 2024 online

Onze reisgids voor 2024 kunt u gratis bestellen