Vroegboekkorting: Boek vóór 1 maart 2023 een reis uit onze reisgids en ontvang €5,00 korting per dag per persoon (zolang de reis duurt).

  • 100 jaar ervaring
  • Geld-terug-garantie
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Busverhuur » Busvervoer Schiphol

Busvervoer Schiphol

Als groep met de bus naar Schiphol om vervolgens op het vliegtuig te stappen. Paulusma Reizen biedt busvervoer voor grote en kleine groepen. Geheel verzorgd en voor de deur van de vertrekhal worden afgezet of opgehaald worden. Informeer naar de mogelijkheden en de bussen die wij hiervoor beschikbaar hebben.

Groepsvervoer

Wilt u met een kleinere of grote groep afreizen of worden opgehaald bij Schiphol? Wij rijden al jaren vanuit Friesland naar Schiphol en terug. Met onze touringcars in kleiner en groter formaat kunnen wij voor ieder type groep een compleet verzorgde reis bieden zodat u onbezorgd uw (vlieg)reis vervolgen.

Bedrijven

Wilt u als bedrijf met het personeel een vliegreis maken? Met Paulusma reist u onbezorgd van en naar Schiphol op de afgesproken tijden. Leg uw koffer in de kofferruimte en stap zelf in één van onze touringcars. Wij zetten u af voor de deur bij de vertrekhal en u kunt direct inchecken zonder dat u eerst een parkeerplek o.i.d. hoeft op te zoeken.

Vrijblijvend informatie ontvangen

Wilt u meer informatie ontvangen over busverhuur voor vervoer van groepen naar Schiphol in één van onze bussen/touringcars?
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Touringcars voor Schiphol

19-persoons minibus

Busvervoer tot 19 personen

Met onze minibus kunnen wij groepen tot 19 personen vervoeren. De indeling van de bus kan worden gevarieerd waardoor deze in een extra luxe opstelling kan worden uitgevoerd. Afhankelijk van uw wens kunnen wij de bus inrichten naar wens.

De minibus is onder andere voorzien van airconditioning, een koelkast én een TV met dvd-speler én Digitenne.

Luxe midibus (max. 33 personen) Swel

Medium grote bus voor max 33 personen

Onze medium grote touringcars zijn geschikt voor maximaal 33 personen. Afhankelijk van de grootte van het reisgezelschap kunnen we beoordelen hoe de bus wordt ingericht. Reist u met een groep kleiner dan de maximum capaciteit dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om wat extra beenruimte te hebben.

Touringcar tot 50 personen

Vervoer tot 50 personen

Voor grotere groepen zijn onze luxe touringcars tot 50 personen zeer geschikt. Deze touringcars zijn o.a. voorzien van een toilet én de mogelijkheid om de stoelen in treinzit opstelling in te delen. Zo kunt u naar elkaar toe zitten en gebruik maken van een tafeltje die in de treinzit kan worden geplaatst.

Onze 50-persoons touringcars zijn daarnaast voorzien van airconditioning en de mogelijkheid voor een waterkoker en koffiezetapparaat om bijvoorbeeld een kop koffie of thee te drinken.

90-persoons dubbeldekker

Vervoer tot 90 personen

Voor hele grote groepen kunt u zelfs kiezen om te reizen met een dubbeldekker touringcar. Onze dubbeldekkers kunnen tot wel 90 personen in één keer vervoeren. Voorzien van airconditioning en de mogelijkheid tot treinzit opstelling en bijvoorbeeld koffie onderweg.

Dagtocht Schiphol behind the scenes

Wilt u niet op reis maar bent u wel heel benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat op Schiphol? Met onze dagtocht naar Schiphol checken we in op de vluchthaven én vervolgens rijden we met een bus van Schiphol over het start- en landingsterrein en langs de oude verkeerstoren naar Schiphol-Oost.

Boek deze dagtocht

Na een bezoek aan Schiphol nemen we u mee naar Amsterdam! Hier stappen we op een rondvaartboot en varen we door de historische grachtengordel van Amsterdam.

Tot slot kunt u tijdens een tussenstop op de terugreis genieten van een heerlijk 3-gangen diner.

Bekijk onze reisgids 2023 online

Onze reisgids voor 2023 kunt u gratis bestellen of online bekijken!