Boek vóór 1 maart 2024 een busreis uit onze reisgids 2024 en ontvang € 5,00 korting per persoon per reisdag.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Busverhuur » Busvervoer Schiphol

Busvervoer Schiphol

Onze ervaren chauffeur brengt uw groep rechtstreeks naar de vertrekhal of haalt u op bij de aankomsthal, precies waar u moet zijn. Bent u benieuwd naar de opties en welke bussen beschikbaar zijn voor uw groep? Neem dan contact op en informeer naar alle mogelijkheden. We staan klaar om uw reis naar Schiphol zo aangenaam mogelijk te maken!

Groepsvervoer

Gaat u met een kleine groep of juist met een grote groep naar Schiphol? Bij Paulusma Reizen zijn we al jarenlang gespecialiseerd in het vervoeren van mensen vanuit Friesland naar Schiphol en weer terug. We hebben touringcars in verschillende maten, waardoor we voor elke groep een perfect verzorgde reis kunnen aanbieden. Hierdoor kunt u zorgeloos verder met uw (vlieg)reis

Bedrijven

Reist u binnenkort met uw personeel en zoekt u een zorgeloze vliegreis van en naar Schiphol? Bij Paulusma Reizen kunt u vertrouwen op een comfortabele reis volgens de afgesproken tijden. Onze touringcars staan voor u klaar, waar u uw koffers veilig in de kofferruimte kunt plaatsen voordat u zelf instapt. Bij aankomst zetten wij u recht voor de vertrekhal af, zodat u meteen kunt inchecken, zonder dat u zich druk hoeft te maken over het vinden van een parkeerplek of iets dergelijks. Dit bespaart u een hoop stress en tijd, zodat u kunt genieten van een zorgeloze start van uw reis.

Vrijblijvend informatie ontvangen

Bent u op zoek naar informatie over onze busverhuur voor het vervoer van groepen van en naar Schiphol?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en samen met u te bekijken welke bus of touringcar het meest geschikt is voor uw groep. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Touringcars voor Schiphol

19-persoons minibus

Busvervoer tot 19 personen

Met onze minibus vervoeren wij groepen tot 19 personen. De indeling van de bus kan worden gevarieerd, waardoor deze in een extra luxe opstelling kan worden uitgevoerd. Afhankelijk van uw wens richten wij de bus in naar wens. De minibus is onder andere voorzien van airconditioning, een koelkast én een TV met dvd-speler én Digitenne.

Luxe midibus (max. 33 personen) Swel

Middelgrote bus tot 33 personen

Onze middelgrote touringcars zijn geschikt voor een groep van maximaal 33 personen. Afhankelijk van de grootte van het reisgezelschap beoordelen we hoe de bus wordt ingericht. Reist u met een groep kleiner dan de maximum capaciteit? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om wat extra beenruimte te hebben.

Touringcar tot 50 personen

Vervoer tot 50 personen

Voor grotere groepen zijn onze luxe touringcars tot 50 personen zeer geschikt. Deze touringcars zijn o.a. voorzien van een toilet én de mogelijkheid om de stoelen in treinzit opstelling in te delen. Zo kunt u tegenover elkaar zitten en gebruik maken van een tafeltje die in de treinzit kan worden geplaatst.

Onze 50-persoons touringcars zijn daarnaast voorzien van airconditioning en hebben de de mogelijkheid voor een waterkoker en koffiezetapparaat, om bijvoorbeeld een kop koffie of thee te drinken.

90-persoons dubbeldekker

Vervoer tot 90 personen

Voor hele grote groepen kunt u kiezen om te reizen met een dubbeldekker touringcar. Onze dubbeldekkers kunnen tot wel 90 personen in één keer vervoeren. Deze bussen zijn voorzien van airconditioning en hebben ook de mogelijkheid tot een treinzit-opstelling en een mogelijkheid voor koffie of thee onderweg, net als de vorige optie.

Dagtocht Schiphol ‘behind the scenes’

Beleef nu een bijzondere dagtocht vol avontuur op Schiphol! Ontdek wat er allemaal achter de schermen gebeurt op de luchthaven, en geniet van een geweldige rondleiding door het start- en landingsterrein en langs de oude verkeerstoren naar Schiphol-Oost.

Na ons bezoek aan Schiphol gaan we verder naar het prachtige Amsterdam! Hier stappen we op een gezellige rondvaartboot en varen we door de historische grachtengordel van deze bijzondere stad.

En dat is nog niet alles! Tijdens een tussenstop op de terugreis kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Een perfecte afsluiting van een onvergetelijke dag!

Mis deze unieke kans niet en ga met ons mee op deze leuke dagtocht naar Schiphol en Amsterdam. Schrijf u snel in en beleef een fantastische dag vol nieuwe ervaringen!

Bekijk onze reisgids 2024 online

Onze reisgids voor 2024 kunt u gratis bestellen