• Meer dan 100 jaar ervaring
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Busverhuur » Busvervoer Schiphol

Busvervoer Schiphol

Onze ervaren buschauffeur brengt uw reisgezelschap rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol of haalt u op bij de aankomsthal, precies waar u moet zijn. Bent u benieuwd naar de verschillende opties die wij hebben voor reizen van en naar Schiphol voor uw groep of reisgezelschap? Neem dan contact op en informeer naar alle mogelijkheden en welke bussen of touringcars beschikbaar zijn. We staan klaar om uw reis van en naar Schiphol zo aangenaam mogelijk te maken!

Groepsvervoer

Gaat u met een kleine groep of bestaat uw reisgezelschap uit een grote groep. Hoe groot die groep ook is, wij zorgen dat u op de juiste plek op Schiphol komt of wordt opgehaald? Bij Paulusma Reizen zijn we al jarenlang gespecialiseerd in het vervoeren van mensen vanuit Friesland naar Schiphol en weer terug.

We hebben touringcars in verschillende maten, waardoor we voor elke groep of reisgezelschap een perfect verzorgde reis van en naar Schiphol kunnen aanbieden. Hierdoor kunt u zorgeloos verder met uw (vlieg)reis.

Bedrijven

Reist u binnenkort met uw personeel naar het buitenland en wilt u ook dat de reis van en naar Schiphol zo zorgeloos mogelijk verloopt? Bij Paulusma Reizen kunt u vertrouwen op een comfortabele reis volgens de afgesproken tijden. Onze touringcars staan ruim op tijd voor u klaar. U koffers plaatst u veilig in de kofferruimte van onze bus en dan stapt u in alle rust in en vertrekken we.

Bij aankomst zetten wij u recht voor de vertrekhal af, zodat u meteen kunt inchecken, zonder dat u zich druk hoeft te maken over het vinden van een parkeerplek of iets dergelijks. Dit bespaart u een hoop stress en tijd, zodat u kunt genieten van een zorgeloze start van uw zakelijke reis. Bij terugkomst halen we u weer op bij de aankomsthal en vertrekken we huiswaarts, terwijl u kunt ontspannen van uw vliegreis.

Vrijblijvend informatie ontvangen

Bent u op zoek naar informatie over onze busverhuur voor het vervoer van groepen van en naar Schiphol?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en samen met u te bekijken welke bus of touringcar het meest geschikt is voor uw groep. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Touringcars voor Schiphol

19-persoons minibus

Busvervoer tot 19 personen

Met onze minibus vervoeren wij groepen tot 19 personen. De indeling van de bus kan worden gevarieerd, waardoor deze in een extra luxe opstelling kan worden uitgevoerd. Afhankelijk van uw wens richten wij de bus in naar wens. De minibus is onder andere voorzien van airconditioning, een koelkast én een TV met dvd-speler én Digitenne.

Luxe midibus (max. 33 personen) Swel

Middelgrote bus tot 33 personen

Onze middelgrote touringcars zijn geschikt voor een groep van maximaal 33 personen. Afhankelijk van de grootte van het reisgezelschap beoordelen we hoe de bus wordt ingericht. Reist u met een groep kleiner dan de maximum capaciteit? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om wat extra beenruimte te hebben.

Touringcar tot 50 personen

Vervoer tot 50 personen

Voor grotere groepen zijn onze luxe touringcars tot 50 personen zeer geschikt. Deze touringcars zijn o.a. voorzien van een toilet én de mogelijkheid om de stoelen in treinzit opstelling in te delen. Zo kunt u tegenover elkaar zitten en gebruik maken van een tafeltje die in de treinzit kan worden geplaatst.

Onze 50-persoons touringcars zijn daarnaast voorzien van airconditioning en hebben de de mogelijkheid voor een waterkoker en koffiezetapparaat, om bijvoorbeeld een kop koffie of thee te drinken.

90-persoons dubbeldekker

Vervoer tot 90 personen

Voor hele grote groepen kunt u kiezen om te reizen met een dubbeldekker touringcar. Onze dubbeldekkers kunnen tot wel 90 personen in één keer vervoeren. Deze bussen zijn voorzien van airconditioning en hebben ook de mogelijkheid tot een treinzit-opstelling en een mogelijkheid voor koffie of thee onderweg, net als de vorige optie.

Dagtocht Schiphol ‘behind the scenes’

Beleef nu een bijzondere dagtocht vol avontuur op Schiphol! Stap in onze touringcar en ontdek met deze dagtocht van Paulusma Reizen wat er allemaal achter de schermen gebeurt op een luchthaven, en geniet van een geweldige rondleiding door het start- en landingsterrein en langs de oude verkeerstoren naar Schiphol-Oost.

Na ons bezoek aan Schiphol rijdt onze touringcar verder naar het prachtige Amsterdam! Hier stappen we op een gezellige rondvaartboot en varen we door de historische grachtengordel van deze bijzondere stad. Daarna stapt u weer in de bus en gaan we weer naar huis.

Maar dat is nog niet alles! Tijdens een tussenstop op de terugreis kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Een perfecte afsluiting van een onvergetelijke dag!

Mis deze unieke kans niet en ga met ons mee op deze leuke dagtocht naar Schiphol en Amsterdam. Schrijf u snel in en beleef een fantastische dag vol nieuwe ervaringen!

Bekijk onze reisgids 2024 online

Onze reisgids voor 2024 kunt u gratis bestellen