• Meer dan 100 jaar ervaring
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Busverhuur

Busverhuur

Samen met familie, bedrijf, school of vereniging een reis maken? Kies voor de busverhuur van Paulusma Reizen. Stap in een van onze luxe touringcars op de door u gekozen plaats en tijd en reis comfortabel en vertrouwd naar uw bestemming. Paulusma Reizen heeft meer dan 100 jaar ervaring in busverhuur en het verzorgen van dagjes weg. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om u een onvergetelijke reis te bezorgen.

Busverhuur met complete ontzorging

Met onze busverhuur geniet u van comfortabele busreizen met luxe touringcars. Maar dat is niet alles! We kunnen namelijk ook zorgen ook voor een complete verzorging van uw excursie of personeelsreis. Dat betekent dat we niet alleen de busreis regelen, maar ook extra voorzieningen bieden, zoals koffiestops onderweg en de keuze uit verschillende restaurants voor een heerlijke lunch of diner.

Wilt u uw reis nog specialer maken door een bezoek aan een theater, een spannende musical of een leuk uitstapje naar een attractiepark? Met onze busverhuur is dit allemaal mogelijk en dit alles bieden we tegen zeer scherpe prijzen. Zo kunt u genieten van een zorgeloze en betaalbare ervaring.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor busverhuur? Vraag gerust informatie aan en we stellen graag vrijblijvend een offerte voor u op.

Meer dan busverhuur

Wij bieden niet alleen busverhuur aan, maar organiseren voor u ook meerdaagse uitstapjes en excursies, zowel binnenlands als buitenlands. Paulusma Reizen is een erkend keurmerkbedrijf door de Kwaliteitsnorm Busvervoer Nederland en aangesloten bij ANVR en SGR. De reizen uit onze brochure voeren wij uit onder de voorwaarden van het Calamiteitenfonds.

Aangesloten bij SGR (keurmerk)
Aangesloten bij ANVR
Aangesloten bij Calamiteitenfonds
Erkend door Stichting Keurmerk Busbedrijf
KIWA gecertificeerd (ISO 9001)

Beschikbare bussen en touringcars voor busverhuur

Paulusma Reizen beschikt over meer dan 20 bussen voor busverhuur. Van een luxe minibus tot luxe touringcars én dubbeldekkers. Voor ieder groep hebben wij dus een geschikt vervoersmiddel tot onze beschikking, of het nu voor een kleinere groep of hele grote groepen gaat. Wij beschikken ook over bussen ook voor rolstoelgebruikers toegankelijk zijn en die voorzien zijn van een rolstoellift.

Wilt u een bus huren? Wacht dan niet langer en huur een bus of touringcar bij Paulusma Reizen en geniet met uw groep van een ontspannen en zorgeloze dag uit.

Luxe Minibus

Luxe minibus

Uitermate geschikt voor groepen tot 19 personen, zoals directievervoer. Voorzien van verstelbare stoelen met USB-aansluiting, extra beenruimte, airco, donkere dubbele panorama beglazing.

Meer info over onze luxe minibus

60-persoons touringcar

60-persoons touringcar

Uitstekende touringcars voor middelgrote groepen, zoals bedrijfsuitjes of schoolreizen. Voorzien alle luxe die u van onze busverhuur mag verwachten. Mogelijkheid tot ruimere opstelling.

Meer info over onze 60-persoons touringcar

Dubbeldekker touringcar

Dubbeldekker touringcar

Dubbellaags touringcars, Geschikt voor groepen to maximaal 90 personen en voorzien alle luxe die u van onze busverhuur mag verwachten. Mogelijkheid tot ruimere opstelling.

Meer info over onze dubbeldekker

Busverhuur voor groepsreizen of groepsexcursies

Om u een impressie te geven van de mogelijkheden van busverhuur voor een groepsexcursie enkele ideeën op een rij. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn met busverhuur wanneer u zelf al een bestemming heeft.

Busverhuur naar Rotterdam markthal

Groepsexcursies

Met onze busverhuur verzorgen we groepsexcursies in binnen- en buitenland. Van de Markthal in Rotterdam tot Groningen Stad en de winterse skihal in Bottrop (Duitsland). Bekijk o.a. de groepsexcursies die Paulusma Reizen alvast geselecteerd voor een compleet verzorgde dag weg met onze busverhuur.

Busverhuur voor schoolreis naar Aviodrome

Schoolreizen

Voor een schoolreis voor de basisschool of het middelbaar onderwijs is ons busverhuur een begrip. Wij verzorgen de volledige busreis van start tot eind. Kies uit 4 type schoolreizen die Paulusma alvast heeft geselecteerd of kies voor een bestemming die u zelf heeft uitgekozen.

Busverhuur voor personeelsfeest: Onderwater in Disneyland Parijs

Personeelsfeest

Organiseert u zelf een personeelsfeest voor uw bedrijf. Paulusma Reizen denkt graag met u mee over de indeling van de dag en het busverhuur.

Bekijk onze reisgids 2024 online

Onze reisgids voor 2024 kunt u gratis bestellen