Vroegboekkorting: Boek vóór 1 maart 2023 een reis uit onze reisgids en ontvang €5,00 korting per dag per persoon (zolang de reis duurt).

  • 100 jaar ervaring
  • Geld-terug-garantie
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Busverhuur

Busverhuur

U wilt met familie, bedrijf, school of vereniging een reis maken. Kies dan voor touringcar verhuur via Paulusma Reizen. U kunt instappen op de door uzelf gekozen plaats en op de door u gekozen tijd. Wij hebben meer dan 90 jaar ervaring in busverhuur en het verzorgen van dagjes weg. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij kunnen voor u niet alleen de busreis verzorgen met één van onze luxe touringcars, maar ook uw gehele excursie of personeelsreis verzorgen. Dit is inclusief: de koffiestop(s) onderweg, het restaurant voor de lunch of diner, maar ook het bezoek aan een theater voor een musical of het bezoek aan een attractiepark. Allemaal uiteraard tegen zeer scherpe prijzen.

In het verlengde hiervan kunnen wij ook de meerdaagse uitstapjes en excursies voor u organiseren in zowel binnen- als buitenland. Wij zijn door de Stichting Keurmerk Busbedrijf als Keurmerkbedrijf erkend en aangesloten bij de ANVR, SGR en voeren de reizen uit onze brochure uit onder de voorwaarden van het Calamiteitenfonds.

Aangesloten bij SGR (keurmerk)
Aangesloten bij ANVR
Aangesloten bij Calamiteitenfonds
Erkend door Stichting Keurmerk Busbedrijf
KIWA gecertificeerd (ISO 9001)

Verschillende bus typen

Paulusma Reizen beschikt over meer dan 20 bussen. Van een luxe minibus tot luxe touringcars én dubbeldekkers. Voor iedere type groep hebben wij dus een geschikt vervoersmiddel tot onze beschikking. Of het nu voor een kleinere groep of hele grote groepen gaat. Ook voor mindervalide personen zijn onze bussen toegankelijk. Meerdere bussen zijn namelijk voorzien van bijvoorbeeld een rolstoellift.

Luxe Minibus

Luxe minibus

De ideale bus voor bedrijfsuitjes en kleinere groepen tot 19 personen.

60-persoons touringcar

60-persoons touringcar

Uitstekende touringcars voor middel tot grote groepen zoals bedrijfsuitjes of schoolreizen.

Dubbeldekker touringcar

Dubbeldekker touringcar

Dubbellaags touringcars voor grote groepen zoals schoolreizen. Wie wil nou niet vooraan bovenin zitten?

Bus verhuur voor groepsreizen of groepsexcursies

Om u een impressie te geven van de mogelijkheden voor een groepsexcursie enkele ideeën op een rij. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn met bus verhuur wanneer u zelf al een bestemming heeft.

Bus verhuur naar Rotterdam markthal

Groepsexcursies

Groepsexcursies in binnen en buitenland. Van de Markthal in Rotterdam tot Groningen Stad en de skihal in Bottrop (Duitsland). Bekijk o.a. de groepsexcursies Paulusma alvast geselecteerd voor een compleet verzorgde dag weg met onze busverhuur.

Bus verhuur voor schoolreis naar Aviodrome

Schoolreizen

Een schoolreis voor de basisschool of het middelbaar onderwijs. Wij verzorgen de volledige busreis van start tot eind. Kies uit 4 type schoolreizen die Paulusma alvast heeft geselecteerd of kies voor een bestemming die u zelf heeft uitgekozen.

Busverhuur voor personeelsfeest: Onderwater in Disneyland Parijs

Personeelsfeest

U organiseert zelf een personeelsfeest voor uw bedrijf. Paulusma Reizen denkt graag met u mee over de indeling van de dag en het busverhuur.

Bekijk onze reisgids 2023 online

Onze reisgids voor 2023 kunt u gratis bestellen of online bekijken!