• 90+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Bus verhuur

Bus verhuur

Indien u met familie, bedrijf, school of vereniging een reis wilt maken. Kies dan voor touringcar verhuur via Paulusma Reizen. Wij hebben meer dan 90 jaar ervaring in busverhuur en het verzorgen van dagjes weg. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Wij kunnen voor u niet alleen de busreis verzorgen met één van onze luxe touringcars, maar ook uw gehele excursie of personeelsreis verzorgen. Dit is inclusief: de koffiestops onderweg, het restaurant voor de lunch of diner, maar ook het bezoek aan een theater voor een musical of het bezoek aan een attractiepark. Allemaal uiteraard tegen zeer scherpe prijzen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

In het verlengde hiervan kunnen wij ook de meerdaagse uitstapjes en excursies voor u organiseren in zowel binnen- als buitenland. Wij zijn door de Stichting Keurmerk Busbedrijf als Keurmerkbedrijf erkend en aangesloten bij de ANVR, SGR en voeren de reizen uit onze brochure uit onder de voorwaarden van het Calamiteitenfonds.

Aangesloten bij SGR (keurmerk) Aangesloten bij ANVR Aangesloten bij CalamiteitenfondsErkend door Stichting Keurmerk Busbedrijf KIWA gecertificeerd (ISO 9001)

Bus verhuur voor groepsreizen of groepsexcursies

Om u een impressie te geven van de mogelijkheden voor een groepsexcursie enkele ideeën op een rij. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn met bus verhuur wanneer u zelf al een bestemming heeft.

Bus verhuur naar Rotterdam markthal

Groepsexcursies

Groepsexcursies in binnen en buitenland. Van de Markthal in Rotterdam tot Groningen Stad en de skihal in Bottrop (Duitsland). Bekijk o.a. de groepsexcursies Paulusma alvast geselecteerd voor een compleet verzorgde dag weg met onze busverhuur.

Bus verhuur voor schoolreis naar Aviodrome

Schoolreizen

Een schoolreis voor de basisschool of het middelbaar onderwijs. Wij verzorgen de volledige busreis van start tot eind. Kies uit 4 type schoolreizen die Paulusma alvast heeft geselecteerd of kies voor een bestemming die u zelf heeft uitgekozen.

Busverhuur voor personeelsfeest: Onderwater in Disneyland Parijs

Personeelsfeest

U organiseert zelf een personeelsfeest voor uw bedrijf. Paulusma Reizen denkt graag met u mee over de indeling van de dag en het busverhuur.

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2019 nu gratis aan. Of bekijk de brochure online!