Vroegboekkorting: Boek vóór 1 maart 2023 een reis uit onze reisgids en ontvang €5,00 korting per dag per persoon (zolang de reis duurt).

  • 100 jaar ervaring
  • Geld-terug-garantie
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Bus huren

Bus huren

U wilt er onbezorgd een dagje eropuit met een groep voor een personeelsfeest of bedrijfsuitje? Als familie een dagje weg of school een schoolreis maken? Bij Paulusma Reizen kunt u een touringcar / bus huren en wij verzorgen de complete dag. Wij hebben 20 touringcars met chauffeur in diverse groottes en maten. Allemaal uitgerust met voorzieningen zoals een koffiebar, veiligheidsgordels en koelkast. De grotere bussen zijn ook voorzien van een toilet.

Ook een bus huren?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bus huren schoolreis

Busreizen naar de Efteling

Paulusma Reizen kan de gehele schoolreis verzorgen. Zo regelen wij graag de koffie en thee voor de leerkrachten en begeleiders en de limonade voor de kinderen tijdens de busreis en worden de toegangskaartjes reeds geregeld. Hierdoor hoeft u zich als begeleider/docent daar niet mee bezig te houden en heeft alle aandacht voor de leerlingen.

Wilt u naar een attractiepark, dierenpark of een educatief uitstapje maken? Bij Paulusma bent u aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bus huren personeelsfeest

Hooghoudt

Bent u op zoek naar een bus voor uw personeelsfeest? Paulusma Reizen kan uw reis van A tot Z verzorgen. Wij halen uw gezelschap op en brengen u naar de locatie en weer terug. Informeer naar de mogelijkheden of ontvang een vrijblijvende offerte.

Bij onze groepsexcursies kunt u diverse opties voor een personeelsfeest bekijken. Zo bieden wij o.a. een dagtocht aan naar de Hooghoudt Distilleerderij in Groningen. Uiteraard kunt u ook zelf aangeven waar u naartoe wilt. Wij denken graag met u mee.

Een bus voor ieder gezelschap

Paulusma Reizen beschikt over een 20-tal bussen. Voor ieder gezelschap is wel één van onze bussen geschikt, of het nu om een groep van 20 of 90 personen gaat. Ook voor de mindervalide personen heeft Paulusma meerdere rolstoelbussen met een lift beschikbaar. Onze goed onderhouden bussen zijn o.a. voorzien een toilet en koffiebar. Onze bussen zijn onze grote trots en daarom hebben ze allemaal een eigen naam. Iedere bus is vernoemd naar een vogel die voor komt in de Nederlandse natuur. De ‘Reager’, ‘Klyster’ of Muzefalk’ zijn bijvoorbeeld 3 Friese vogelnamen. Deze bussen worden ingezet voor onze eigen meerdaagse verzorgde busreizen, maar u kunt deze bussen ook huren voor uw eigen familie uitstapjes of de personeelsreizen. Indien u een touringcar huurt voor uw dagje uit, dan kunnen wij dit uiteraard geheel verzorgen.

19 persoons minibus

Luxe minibus (19 personen)

Onze luxe minibus is geschikt voor 19 personen en is voorzien van allerlei luxe. O.a. verstelbare stoelen met extra beenruimte, airconditioning, usb-aansluiting per stoel, donkere dubbele panorama beglazing. Deze luxe minibus is uitermate geschikt voor directies of kleine selecte gezelschappen.

Luxe midibus (max. 34 personen) Swel

Bus voor 33 personen

Voor middelgrote groepen is onze kleinste touringcar zeer geschikt. Deze bus is geschikt voor groepen tot 33 personen. Deze bus met geblindeerde ramen is o.a. voorzien van airco, verstelbare stoelen, koelkast en koffiebar.

90 persoons dubbeldekker

Dubbeldekker (90 personen)

Voor grote groepen zijn eventueel meerdere dubbeldekkers beschikbaar. Deze bussen hebben een capaciteit tot wel 90 personen. Een dubbeldekker is bijvoorbeeld erg geschikt voor schoolreizen met meerdere schoolklassen.

Bekijk onze reisgids 2023 online

Onze reisgids voor 2023 kunt u gratis bestellen of online bekijken!