• 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Bestemmingen » Busreizen naar Tsjechië

Vakantie naar Tsjechië

Tsjechië is een fantastisch vakantieland. De hoofdstad Praag is het meest bekend, maar ook het Reuzengebergte of het Ertsgebergte zijn prachtige plekken om te bezoeken. De stad Praag heeft enorm veel historie. ‘De gouden stad’ wordt als één van de mooiste steden van Europa beschouwd en het historische centrum staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco.

Het Reuzengebergte op de grens met Polen is een prachtig stuk natuur en is dan ook als een Nationaal Park ingericht. Het Ertsgebergte vormt de grens met Duitsland en kent een rijke geschiedenis en ook prachtige natuur.

Busreis bestemming Tsjechië

Met onze busreizen ontdekt u het echte Tsjechië. Dit land is in Nederland relatief onbekend als vakantieland. De busreizen naar Tsjechië worden echter steeds populairder en dat is niet voor niets!

Bezoek met één van onze stedentrips de hoofdstad Praag, al dan niet in combinatie met de steden Boedapest en Wenen. Of kies een meerdaagse busreis naar één van de Tsjechische gebergten.

 

Aanbieding busreis Tsjechië

Gedurende ieder jaar heeft Paulusma diverse ‘Superaanbiedingen’. Ook voor reizen naar Tsjechië zijn er regelmatig busreis aanbiedingen. Bekijk alle actuele superaanbiedingen.

Tsjechië in beeld

Bekijk onze reisgids 2021 online

Onze reisgids voor 2021 kunt u gratis bestellen of online bekijken!