Vroegboekkorting: Boek vóór 1 maart 2023 een reis uit onze reisgids en ontvang €5,00 korting per dag per persoon (zolang de reis duurt).

  • 100 jaar ervaring
  • Geld-terug-garantie
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Bestemmingen » Busreizen Oostenrijk

Busreizen Oostenrijk

Oostenrijk is vanouds een heerlijke reisbestemming, machtige bergen, diepe dalen, lieflijke dorpjes en mooie uitzichten.

Al vele jaren organiseert Paulusma Reizen hier busreizen naar toe, zowel in de zomer als in de winter. Voor een bezoek aan de groene weiden en de kronkelige rivieren die door de dalen slingeren. Bekijk ons actuele aanbod en aanschouw dit mooie land met eigen ogen in één van onze luxe touringcars die u comfortabel naar uw bestemming rijdt.

Vakantie in Oostenrijk

Oostenrijk is een bestemming voor alle jaargetijden, in de zomer voor fijne wandelingen en in de winter voor een boeiende wintersportvakantie. De verschillende nationale parken verbergen prachttige dorpjes en de routes er naar toe leiden via schitterende weggetjes door dalen en over bergen met schitterende vergezichten.

Steden in Oostenrijk

Wenen

Wenen heeft een grote verscheidenheid aan cultureel aanbod, prachtige architectuur en Weense gezelligheid, maar ook moderne musea en trendy designhotels. Dat is wat Wenen over de hele wereld zo geliefd maakt. Paleizen in historische pracht houden de geschiedenis levendig en zichtbaar voor iedereen.

Salzburg

Salzurg is de geboortestad van Mozart en zeer verweven met de muziek. In Salzburg wordt het stadsbeeld bepaald door kerken, burchten, kastelen en paleizen. Geen wonder dat de schilderachtige oude binnenstad tot werelderfgoed werd benoemd.

Innsbruck

Innsbruck ligt in  het hart van de Alpen. Deze gezellige, authentieke stad wordt omringd door indrukwekkende bergen. Zowel ’s zomers als ’s winters absoluut de moeite waard!

 

Cultuur

In Oostenrijk valt er wat dat betreft een hoop te zien, te horen en te beleven. Opera’s en operettes, comedie en tragedie, cabaret en musicals…, maar natuurlijk ook sculpturen, schilderijen en tentoonstellingen.

Natuur in Oostenrijk

Het Oostenrijkse landschap is ontzettend veelzijdig. Ruige bergen tot en met glooiende heuvels en rivieren tot en met de mooiste bergmeren. Hier vind iedereen zijn favoriete plekje.

Bekijk onze reisgids 2023 online

Onze reisgids voor 2023 kunt u gratis bestellen of online bekijken!