• 100 jaar ervaring
  • Geld-terug-garantie
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Bestemmingen » Busreizen naar Frankrijk

Busreizen naar Frankrijk

Vive la France, of wel lange leve Frankrijk. Niet voor niets het populairste vakantieland van Nederland. Het is een prachtig land met mooie steden, veel cultureel erfgoed én bijzonder mooie natuur. Via Paulusma Reizen boek je diverse busreizen naar Frankrijk. Van een stedentrip naar Parijs, tuinreizen of een reis naar de kust in Normandië & Bretagne. Uiteraard mag Disneyland Parijs niet te vergeten.

Busreis bestemming Frankrijk

Frankrijk is vakantieland nummer één voor ons Nederlanders. We trekken ieder jaar massaal naartoe met de auto, vliegtuig of de bus. Paulusma Reizen biedt diverse reizen aan naar verschillende regio’s in Frankrijk. Van de Franse hoofdstad Parijs en Disneyland tot Normandië, Bretagne en zelfs gecombineerd met een uitstapje naar Engeland.

Parijs, de stad van de liefde

De hoofdstad van Frankrijk staat wereldwijd bekend als ‘De stad van de liefde’. Deze stad met zijn rijke historie en prachtige architectuur is een geliefde bestemming voor toeristen. Deze stad heeft zoveel te ontdekken en kan je eigenlijk niet in één dag bezoeken. Met een meerdaagse busreis naar deze stad ontdek je alle mooie plekjes. Van het Louvre, tot de witte kathedraal Sacré-Cœur, de Notre Dame of het Champs-Élysées met aan de ene kant de Arc de Triomphe en het andere uiteinde het prachtige park Jardin des Tuileries en het Louvre.

Bekijk onze reisgids 2022 online

Onze reisgids voor 2023 kunt u gratis bestellen of online bekijken!