• Meer dan 100 jaar ervaring
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Bestemmingen » Busreizen naar Frankrijk

Busreizen naar Frankrijk

Vive la France, of wel lange leve Frankrijk. Niet voor niets het populairste vakantieland van Nederland. Het is een prachtig land met mooie steden, veel cultureel erfgoed én bijzonder mooie natuur. Via Paulusma Reizen boekt u diverse busreizen naar Frankrijk. Van een stedentrip naar Parijs, tuinreizen of een reis naar de kust in Normandië & Bretagne. Uiteraard mag u Disneyland Parijs natuurlijk niet te vergeten.

Busreis bestemming Frankrijk

Frankrijk is met stip vakantieland nummer één voor ons Nederlanders. We trekken er ieder jaar massaal naar toe met de auto, vliegtuig of de bus. Paulusma Reizen biedt diverse busreizen naar Frankrijk aan naar verschillende regio’s. U kunt met ons de prachtige Franse hoofdstad Parijs bezoeken of lekker genieten van het pretpark Disneyland Parijs. Gaat u liever naar de kust, dan zijn onze busreizen naar Normandië, Bretagne echt iets voor u. Hier kunt u uw hart ophalen aan historische stadjes, zoals Mont St. Michel, de beroemde en bewogen kust van het invasiestrand, de pittoreske en levendige vissersplaatsjes.

Parijs, de stad van de liefde

De hoofdstad van Frankrijk staat wereldwijd bekend als ‘De stad van de liefde’. Deze lichtstad met zijn romantiek, gezelligheid, cultuur, rijke historie en prachtige architectuur is een geliefde bestemming voor toeristen. Deze stad heeft zoveel te ontdekken en Parijs kan je dus eigenlijk niet in één dag bezoeken. Met een meerdaagse busreis naar deze stad ontdek je alle mooie plekjes. Van iconische bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren, het Louvre, tot de witte kathedraal Sacré-Cœur, de Notre Dame of het Champs-Élysées met aan de ene kant de Arc de Triomphe en aan het andere uiteinde het prachtige park Jardin des Tuileries en het Louvre. Daarnaast is het natuurlijk ook heerlijk om op uw gemak door de gezellige straatjes van Parijs te slenteren om te winkelen, uitbreid te lunchen of te dineren en te smullen van de Franse gastronomie. Een charmante boottocht over de Seine mag natuurlijk niet ontbreken. Hebt u er al zin in? Wij ook! Boek vandaag nog een van onze busreizen naar Frankrijk.

Bekijk onze reisgids 2024 online

Onze reisgids voor 2024 kunt u gratis bestellen