Vroegboekkorting: Boek vóór 1 maart 2023 een reis uit onze reisgids en ontvang €5,00 korting per dag per persoon (zolang de reis duurt).

  • 100 jaar ervaring
  • Geld-terug-garantie
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Bestemmingen » Busreizen naar België

Busreizen naar België

Een busreis naar onze zuiderburen, België. Omdat het relatief dichtbij is, is een bezoek aan ons buurland zowel voor een dagtocht of meerdaagse reizen goed te doen. Gedurende het hele jaar biedt Paulusma meerdere reizen aan naar België. Gecombineerd met een bezoekje aan Limburg, of een stedentrip of kerstreis…

Mooie steden in België

Brussel

Brussel is bekend van de Europese commissie, de Grote Markt, Manneke Pis, het Atomium en nog veel meer moois. De kleine straatjes zijn een lust om te verkennen en om langs de talloze winkeltjes en cafeetjes te slenteren en natuurlijk af en toe een speciaal biertje te proeven.

Antwerpen

De tweede stad van België met één van de grootste havens van Europa aan de Schelde. In de stad kunt u prachtig wandelen, of een tochtje door de stad maken met een paardenkoets.

Gent

Gent ademt geschiedenis en biedt u een boeiende variatie van cultuur aan in een combinatie van modern en historisch stadsleven. Gent is de stad voor levensgenieters, niks moet, alles kan, een stad op mensenmaat. De sympathieke en gastvrije Gentenaren weten wat goed leven is. Kom kijken naar o.a. het wereldbefaamde meesterwerk het Lam Gods, van de gebroeders Van Eyck, te bewonderen.

Brugge

Brugge is een stad die indruk maakt. Het kleine maar gezellige centrum met al haar mooie historische gebouwen is een lust voor het oog. Dit heeft Brugge het Unescolabel van Werelderfgoedstad opgeleverd. Een bezoek aan d’Halve maan de enige nog werkende brouwerij, het Belfort of een rondvaart over de Leie maakt Brugge zeer speciaal. Laat u verassen door de gastvrijheid en laat u meevoeren naar het verleden.

Ardennen

De Ardennen zijn vanuit Nederland een populaire bestemming. Mooie bossen oude plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoek. Om enkele te noemen, het bekende Spa, Dinant, Luik en Bastogne of in het Nederlands Bastenaken. Ook de grotten van Han en de watervallen van Coo zijn bij veel mensen bekend uit hun jeugd en van horen noemen. In de Ardennen zijn nog vele oude kastelen te bezoeken.

Bekijk onze reisgids 2023 online

Onze reisgids voor 2023 kunt u gratis bestellen of online bekijken!