Boek vóór 1 maart 2024 een busreis uit onze reisgids 2024 en ontvang € 5,00 korting per persoon per reisdag.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Bestemmingen » Busreizen naar België

Busreizen naar België

Een trip naar onze zuiderburen, het prachtige België, is een geweldige optie voor zowel een dagtocht als een meerdaagse busreis. Paulusma biedt verschillende meerdaagse busreizen naar België, waar u lekker kunt genieten van het Bourgondische Belgische leven. Neem bijvoorbeeld de uitgebreide 4-daagse stedentrip langs de steden Antwerpen, Gent, Brugge en Brussel.

Ontdek deze mooie steden op onze busreizen naar België

Brussel

Brussel is bekend van de Europese commissie, de Grote Markt, Manneke Pis, het Atomium en nog veel meer moois. De kleine straatjes zijn een lust om te verkennen en om langs de talloze winkeltjes en cafeetjes te slenteren en natuurlijk af en toe een speciaal biertje te proeven.

Antwerpen

Als tweede stad van België is Antwerpen met één van de grootste havens van Europa aan de Schelde. In de stad kunt u prachtig wandelen, of een tochtje door de stad maken met een paardenkoets.

Gent

Gent ademt geschiedenis en biedt u een boeiende variatie van cultuur aan in een combinatie van modern en historisch stadsleven. Dit is de stad voor levensgenieters, niks moet, alles kan, een stad op mensenmaat. De sympathieke en gastvrije Gentenaren weten wat goed leven is. Kom kijken naar o.a. het wereldbefaamde meesterwerk het Lam Gods, van de gebroeders Van Eyck, te bewonderen.

Brugge

Brugge is een stad die indruk maakt. Het kleine maar gezellige centrum met al haar mooie historische gebouwen is een lust voor het oog. Dit heeft Brugge het Unescolabel van Werelderfgoedstad opgeleverd. Een bezoek aan d’Halve maan de enige nog werkende brouwerij, het Belfort of een rondvaart over de Leie maakt Brugge zeer speciaal. Laat u verassen door de gastvrijheid en laat u meevoeren naar het verleden.

Boek dus vandaag nog een van onze mooie busreizen naar België.

Ardennen

De Ardennen zijn vanuit Nederland een bijzonder populaire bestemming. Mooie bossen oude plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoek. Om enkele te noemen, het bekende Spa, Dinant, Luik en Bastogne of in het Nederlands Bastenaken. Ook de grotten van Han en de watervallen van Coo zijn bij veel mensen bekend uit hun jeugd en van horen noemen. In de Ardennen zijn nog vele oude kastelen te bezoeken.

Bekijk onze reisgids 2024 online

Onze reisgids voor 2024 kunt u gratis bestellen