Paulusma Reizen, meer dan 90 jaar ervaring in de reiswereld.

Paulusma Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd.  

Uiteraard kunt u, geheel vrijblijvend,  onze reisgids gratis bestellen via deze site of telefonisch, T. 0512 - 514 174.    
Link: aanvragen folders

In week 15 2015 binnegekomen een nieuwe Mercedes Benz Tourismo, ingericht met 56 zitplaatsen en alle faciliteiten.

Binnengekomen in week 13 2015, een nieuwe MAN touringcar binnen. Deze 13,5 meter luxe touringcar is uitgerust van alle voorzieningen en heeft tot maximaal 62 zitplaatsen. De bus wordt door ons echter standaard uitgerust met 60 zitplaatsen zodat er meer beenruimte ontstaat.

We hebben weer rekening gehouden met uw specifieke belangstelling. Houdt u van natuurreizen, wilt u cultuur snuiven, tuinen of kastelen bekijken, op de fiets de omgeving verkennen? Of gaat u liever op excursie naar interessante steden en plaatsen? Wilt u een lange vakantie boeken of een korte? Het kan allemaal. Onze gids staat er vol mee.

Naast onze 30, 40, 50 of 60 persoons touringcars zijn wij ook beschikbaar voor grote gezelschappen of grote groepen. Hiervoor hebben wij voldoende zitplaatsen in onze bussen beschikbaar.

Het bedrijf, waarvan de leiding in handen is van de derde en vierde  generatie familie Paulusma, heeft als doelstelling het reiscomfort constant op een hoog niveau te houden.

Wij zijn dan ook blij dat we sinds vorig jaar een erkend Keurmerk bedrijf nieuwe Stijl zijn. Paulusma Reizen is na contole het certificaat Keurmerk Busbedrijf plus een certificaat ISO 9001 toegekend.

Dit betekent dat het Veiligheidsdocument en Huishoudelijk Reglement SKTB integraal van toepassing zijn op ons bedrijf en houdt in dat er beoordeeld is dat Paulusma Reizen de geldende regels handhaaft van de CAO, de Arbeidstijdenwet & Arbeidstijdenbesluit Vervoer, de wegenverkeerswet en de Wet Personenvervoer. 

 

Verder zijn wij permanent zijn wij op zoek naar snufjes en technische hoogstandjes om het reizen nog aangenamer te maken. Wij durven ons dan ook met recht een specialist te noemen als het om de touringcarreizen gaat! 

 

Touringcarreizen naar de mooiste steden ontbreken natuurlijk niet in ons aanbod. U vindt altijd wel een bestemming naar uw keuze. Ook voor een meerdaagse stedenreis is er volop keuze. 

Paulusma Reizen heeft ook drie touringcars uitgerust met rolstoellift, zodat passagiers die afhankelijk zijn van een rolstoel mee kunnen reizen in de bus. Deze touringcars kunnen door groepen speciaal worden ingehuurd.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, we zijn dan ook graag lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden, stichting het Calamiteitenfonds, stichting het Koninklijk Nederlands Vervoer, de vereniging ANVR en de stichting Keurmerk Touringcar Bedrijf. Stichtingen en verenigingen die er met ons op toezien dat u zo min mogelijk risico loopt. 

Wilt u specificaties of snel een vraag beantwoord hebben, dan staan wij, tijdens kantooruren, voor u klaar! Tel. (0512) 51 41 74.

Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag :  08.30 - 17.30
Zaterdag                   :  09.00 - 16.00

Paulusma staat ook volledig achter de campagne "De bus krijgt steeds meer fans". Het doel van deze campagne is het promoten van het reizen per touringcar, het bevorderen van instroom van jonge medewerkers en te laten zien dat de bus het veiligste en een comfortabel vervoermiddel is.
Bekijk hier de video: De bus krijgt steeds meer fans